Facilitair medewerk(st)er
Randstad
Apeldoorn, NL
1 dag geleden

Randstad Nederland, Apeldoorn (12-16uur per week)

In het kader van de Participatiewet is de volgende vacature opengesteld. Kandidaten die vallen onder de Participatiedoelgroep willen we dan ook zeker uitnodigen om te reageren.

Randstad Nederland heeft ervaring met medewerkers uit de Participatiedoelgroep.

Voor de HUB van Randstad in Apeldoorn is Randstad Nederland op zoek naar een facilitair medewerk(st)er.

De functie van facilitair medewerk(st)er bestaat uit :

 • Ophalen-, plaatsen- en uitdelen van bestellingen;
 • Netjes houden van het magazijn en kasten;
 • Keuken- en koffieruimte netjes houden;
 • Vaatwasser in- en uitruimen;
 • Klaarzetten van de aangevraagde zaalopstelling bij vergaderingen / bijeenkomsten.
 • Hoe ziet je dag als facilitair medewerk(st)er uit? Je start je dag met het controleren van alle werkplekken. Zijn deze schoon en netjes achtergelaten?

  Nadat alle bureaus schoon zijn controleer je of er schone- en / of vieze vaat in de keuken staat. Je zorgt dat de keuken er weer opgeruimd en netjes uitziet.

  Vervolgens is het tijd om te controleren of het magazijn opgeruimd is en of er nog bestellingen gedaan moeten worden. Bestellingen die geplaatst moeten worden geef je door aan een collega.

  Zij doet de daadwerkelijke bestelling. Later op de ochtend vindt er een vergadering plaats. Aan jou het verzoek de vergaderruimte op tijd in te richten zoals aangegeven.

  Tijdens de vergadering zorg je dat de koffiecorners er weer schoon uitzien. Na de vergadering zet je alle tafels en stoelen weer terug in de oorspronkelijke opstelling.

  Nadat je de zak koffiedrab in de container heb gelegd, zit je dag erop. De volgende dag zien je werkzaamheden er ongeveer hetzelfde uit.

  Wij zoeken iemand die gemotiveerd is om te werken. In de functie werk je op een afdeling waar collega’s van Randstad de hele dag door druk bezig zijn.

  De ene collega is telefonisch in gesprek, de ander werkt de administratie bij en op weer een andere plek vindt er een vergadering plaats.

  Er is continu reuring op- en rondom de werkplekken. I.v.m. het vele lopen en tillen dien je fysiek in orde te zijn. Zelfredzaamheid, collegialiteit en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk.

  Je werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Deze dagen werk je gemiddeld zo’n vier uur per dag. De exacte werktijden zijn, na de inwerkperiode, in gezamenlijk overleg nader te bepalen.

  Je werkdag begint normaal gesproken om acht uur ’s ochtends. Tijdens het inwerken ga je onder begeleiding kennismaken met je werkzaamheden.

  Het uiteindelijk doel is dat je je werk zelfstandig gaat uitvoeren.

  De opdracht start, indien mogelijk, met een proefplaatsing per 1 september. Het betreft een functie voor langere tijd.

  Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en benodigdheden zijn er aanpassingen mogelijk op het gebied van :

 • Inwerktijd
 • Begeleiding van een (job)coach
 • Ondersteuning in papierwerk / financiële zaken
 • Opbouw in werkdagen in overleg
 • Zou je graag willen solliciteren op deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met : Monique Sikking, 06-

  511060679 of via monique.sikking nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sikking-Dunnewold, Monique

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier