Plan Approval Surveyor
Bureau Veritas
Rotterdam
2 dagen geleden

Bureau Veritas is een toonaangevende, internationaal georiënteerde dienstverlener op het gebied van testen, metingen, inspecties, validaties, technisch advies, certificering (onafhankelijke externe beoordeling van organisaties en bedrijfsactiviteiten op basis van een specifieke norm), QHSE borging en training rondom onder meer kwaliteit, veiligheid & gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij zijn actief met 1.400 labaratoria en kantoren in 140 landen en hebben ruim 75.000 professionals in dienst om onze klanten optimaal te bedienen en maken een sterke groei door.

Als onafhankelijke en objectieve dienstverlener richten we onze aandacht op een groot aantal uiteenlopende sectoren, waaronder olie & gas, power & utilities, (proces)industrie, bouw & installatie, transport & logistiek, scheepvaart, import & export, gezondheidszorg, vastgoed, voedingsmiddelenindustrie, zakelijke dienstverlening en overheid.

Voor de verdere uitbouw van ons team, en versterking van onze dienstverlening, zijn wij voor onze afdeling Dutch Plan Approval Office in Rotterdam op zoek naar een

PLAN APPROVAL SURVEYOR

ELECTRICITY / AUTOMATION

AFDELING

De afdeling Plan Approval houdt zich bezig met het onderzoeken en evalueren van ontwerpen van schepen en offshore installaties aan de hand van klasse specificaties en de wettelijk verplichte eisen met betrekking tot veiligheid en kwaliteit.

Onze activiteiten kenmerken zich door een grote diversiteit op het gebied van projecten en scheepstypen en hebben een sterk internationaal karakter.

Door de technische expertise en sterke customer focus van onze Surveyors, maximaliseren wij de toegevoegde waarde naar onze klanten.

Het Surveyors team van het Dutch Plan Approval Office is actief in de vakgebieden Hull, Machinery, Electricity & Automation, Stability, Safety en Pollution.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als teamlid van onze afdeling Plan Approval bent u één van de aanspreekpunten voor onze klanten met betrekking tot nieuwbouwprojecten, ingrijpende renovaties en ombouw van schepen.

U beoordeelt ontwerptekeningen aan de hand van relevante regelgeving en assisteert de klant om tot een resultaat te komen dat conform de eisen en tegelijkertijd praktisch uitvoerbaar is.

Tevens fungeert u als technisch adviseur voor zowel onze klanten als de collega’s in het internationale Bureau Veritas netwerk.

PROFIEL

We zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde HBO elektrotechnische opleiding, of een vergelijkbare technische opleiding met ruime ervaring in de elektrotechniek.

U heeft een aantal jaar ervaring in de maritieme sector. Qua persoonlijkheid bent u ambitieus en leergierig. U voelt zicht thuis in een sterk dynamische omgeving.

Daarnaast beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt u goed in teamverband werken. U verdiept zich in complexe regelgeving en volgt de ontwikkelingen op de voet, waardoor u professioneel technische antwoorden kunt geven op vragen van onze klanten.

Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.

ONS AANBOD

Een uitdagende en veelzijdige binnendienstfunctie met volop ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvolle en ambitieuze Marine divisie.

Naast een marktconform basissalaris geldt een bonussysteem op basis van bedrijfs-, team- en persoonlijk behaalde resultaten.

Tevens geldt voor deze functie een uitgebreid (intern) opleidingstraject.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier