Adviseur Geotechniek en waterbouw
Witteveen + Bos
Amsterdam
3 dagen geleden

Ben jij die enthousiaste geotechnische adviseur, die graag zijn / haar kennis en ervaring wil inbrengen en uitbouwen binnen spraakmakende (inter)nationale projecten in de waterbouw en / of droge infra?

Dan is de functie van adviseur geotechniek en waterbouw voor jou weggelegd!. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van geotechnische berekeningen en het opstellen van adviezen.

In samenwerking met jonge en ervaren collega’s werk je aan complexe vraagstukken waarin het raakvlak tussen water, constructies en de ondergrond centraal staat.

In onze multidisciplinaire projecten werk je voor diverse soorten opdrachtgevers, zoals (semi-)overheden, projectontwikkelaars, havenbedrijven en aannemers.

Je bent werkzaam in zowel klein- als grootschalige projecten, waarin je in verschillende projectfasen, vanaf de eerste onderzoeken tot en met de realisatie, betrokken bent.

Voorbeelden van projecten waar je aan kan gaan werken zijn (constructieve) dijkversterkingsprojecten (zoals de versterking van de Afsluitdijk en dijkversterking Koehool-Lauwersmeer), maritieme projecten (havenconstructies zoals de diepzeekade voor SIF, ligplaatsen Calandkanaal en uitbreiding containerterminal Montevideo), landaanwinningsprojecten (zoals de aanleg van kunstmatige eilanden in Indonesië en Kazachstan) en projecten in infrastructuur (zoals de verlenging van de A15 en Ring Zuid Groningen).

Behalve technische kennis, zijn ook inzet, creativiteit en doortastendheid onmisbaar binnen deze projecten. Als geotechnisch adviseur ligt de focus op de inhoudelijke verdieping als geotechnisch specialist, het zelfstandig kunnen werken en het verder ontwikkelen van adviesvaardigheden.

Afhankelijk van jouw interesse kun je jezelf binnen deze functie ontwikkelen in de richting van bijvoorbeeld inhoudelijk specialist, ontwerpleider en / of projectleider.

De functie van adviseur geotechniek is vacant bij de Product-marktcombinatie (PMC) Waterbouw en geotechniek, binnen de sector Delta's, kusten en rivieren.

Binnen deze PMC werken ongeveer 30 geotechnisch adviseurs aan uitdagende geotechnische vraagstukken. Deze adviesgroep houdt zich met name bezig met geotechnische advisering waarbij gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art technieken.

De standplaats is Rotterdam, Utrecht, Deventer of Heerenveen. Uitzending naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

 • een afgeronde wo- of hbo-opleiding in de civiele techniek met affiniteit in geotechniek, (constructieve) waterbouw of een afgeronde wo-opleiding als ingenieursgeoloog;
 • twee tot vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • gedrevenheid voor inhoudelijke verdieping op het gebied van geotechniek en waterbouw;
 • ondernemende, ambitieuze, leergierige en klantgerichte instelling;
 • affiniteit met programmeren is een pré;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.
 • Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen ondersteuning en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • beleid waarin het goede gesprek, creativiteit en samenwerken centraal staan;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier