Projectleider Onderhoud (Installatietechniek)
Meinselect B.V.
Breda, NL
3 dagen geleden

Over deze vacature

In deze rol van Projectleider Onderhoud ben je verantwoordelijk voor alle onderhoudsprojecten in de breedste zin van het woord.

Van Planmatig onderhoud, preventief onderhoud en calamiteitenonderhoud. Dat zijn de sleutelbegrippen waar jij je als projectleider mee bezig houdt.

Je coördineert en stuurt de uitvoering aan van diverse projecten op het gebied van onderhoud aan gebouwen en installaties.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden :

 • Je beoordeelt aanvragen en beschikkingen rondom verzoeken vanuit de aangesloten scholen;
 • Je bent actief betrokken bij de verduurzaming van het vastgoed;
 • Stelt samen met collega’s meerjaren-onderhoudsplannen op, met name op installatietechnisch gebied, besteedt die aan en voert die uit;
 • Je laat schade herstellen en handelt de schade af met de betreffende verzekeraar;
 • Neemt klachten van gebruikers over gebouwen en installaties serieus en lost die op;
 • Je bent verantwoordelijk voor de overeengekomen budgetten en rapporteert periodiek naar de directie.
 • Functie-eisen

  Gezien de diversiteit aan projecten is het voor deze functie van groot belang dat je over een afgeronde hbo-opleiding beschikt richting bouwkunde.

  Je hebt kennis van o.a. dagelijks onderhoud, aangevuld met ruime bouwkundige kennis en ervaring met het verduurzamen van vastgoed.

  Daarnaast heb je ervaring met contractmanagement.

  Je bent communicatief vaardig op alle niveaus, bij voorkeur binnen een non-profit omgeving en je beschikt over aantoonbare onderhandelingsvaardigheden.

  Daarnaast ben je een sociale team-player die het overzicht weet te bewaren. Je bent doelgericht en besluitvaardig in je handelen.

  Ben jij die projectleider die zich graag met afwisselende, onderhouds projecten van vastgoed bezig wil houden, in een team van enthousiaste collega’s?

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

  Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een jonge, dynamische organisatie waar een groot aantal scholen in de regio Breda bij aangesloten zijn.

  Deze organisatie is verantwoordelijk voor de nieuwbouw, renovatie, beheer en onderhoud van schoolgebouwen.

  Ter uitbreiding van de afdeling techniek zijn wij op zoek naar een zelfstandig Projectleider Onderhoud (Installatietechniek).

  In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor dagelijks- calamiteiten en planmatig onderhoud aan schoolgebouwen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Dynamische functie voor 32- 40 uur per week met veel verantwoordelijkheid;
 • Uitstekend salaris met daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Prettige werkplek en een team van enthousiaste collega's.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier