Leuke (bij)baan als klantenservice medewerker KPN
Timing
ZOETERMEER, NL
5 dagen geleden
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Vast dienstverband
 • Werktijden Anders
 • Aantal uren per week 24 uur
 • Standplaats ZOETERMEER
 • Vacaturenummer 10AV040290
 • Als klantadviseur KPN ben jij hét visitekaartje! Jij gaat achterhalen wat de klant nou echt precies wil en wat aansluit op hun wensen en behoeften.

  Het gaat om producten, zoals internet (kabel en glas), televisie en mobiele en vaste telefonie. Je gaat klanten benaderen die wellicht willen opzeggen of al hebben opgezegd of een bestelling online hebben geannuleerd.

  Tevens kan het voorkomen dat je klanten belt die een bestelling hebben gedaan die technisch niet leverbaar is op het aangegeven adres.

  Je gaat dan samen met de klant kijken of je andere alternatieven kan bieden die ook aansluiten op de behoefte van de klant.

  Door het aangaan van een gesprek probeer je achter de klantbehoefte te komen en op basis van deze informatie doe je een voorstel welke het beste past bij de klant , zodat de klant met een tevreden gevoel ophangt! Dit doe je door oprecht interesse te tonen en je goed in te leven in de gedachten en wensen van de klant.

  Wij zoeken mensen die pro actief zijn en het leuk vinden om mee te denken in het werk en met de klant!

  Weet jij verbinding te maken met de klant aan de telefoon? Ben jij iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat en niet zonder slag of stoot opgeeft?

  Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt (bij voorkeur) commerciële ervaring en bent bereid je op dit vlak te ontwikkelen;
 • Je kan kiezen uit de volgende flexibele contacten : 20-24, 24-28, 28-32 of 32-40 uur in de week.
 • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de openingstijden : maandag tot en met vrijdag van 09 : 30 -21 : 00 uur en van 10 : 00 -
 • 14 : 00 uur op zaterdag;
 • Gedurende deze tijden ben je twee keer beschikbaar tot 21 : 00 uur en 1 keer tot 19 : 00 uur (in overleg).
 • Je bent 1 keer in de 3 weken beschikbaar om te werken op een zaterdag.
 • De eerste 2 weken ben je fulltime beschikbaar (09 : 00 17 : 00 uur) in verband met een (betaalde) training en inwerken
 • Ben jij de persoon die wij zoeken? De betaalde training start op maandag 28 januari!

  Wij bieden

  Werken bij onze opdrachtgever brengt een aantal pluspunten met zich mee!

  Je krijgt een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding bij 10 kilometer en meer. Op maandag 28 januari start de betaalde communicatie-

  en producttraining. Na deze training ga je werken naar aanleiding van jouw beschikbaarheid binnen de openingstijden van KPN.

  Wij bieden ook een ontwikkelprogramma dat jou de kans biedt om persoonlijke talenten te ontplooien. Dit gebeurt middels expert-

  rollen die binnen een klantteam vervuld worden. Je ontwikkelt jezelf in het voeren van klantcontact op het hoogste niveau door goed te luisteren en perfecte gesprekstechnieken.

  Bij goede prestaties kan je ook leuke incentives verdienen. Denk hierbij aan Bol.com bonnen.

  Je kan zelf je werktijden indelen waardoor je je werk goed kan combineren met je privé leven.

  Onze opdrachtgever biedt verschillende mogelijkheden om door te groeien! Denk hierbij aan teamleider / coach!

  Waar ga je werken?

  Onze opdrachtgever in Zoetermeer is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt onze opdrachtgever voor bekende A-

  merken. Sinds 2014 zijn ze onderdeel van één van de grootste Europese outsourcers in customer experiences. Ze groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier