Stage Logistiek
MS Schippers
Bladel
5 dagen geleden

Wil jij ervaring opdoen bij een bedrijf dat voorop loopt in de Logistiek? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Team Logistiek

In Lommel, net over de grens met België, hebben we ons distributiecentrum SLS Lommel. Vanuit daar worden onze producten over de hele wereld verspreid.

Als je bedenkt dat we actief zijn in meer dan 40 landen en meer dan 12.000 verschillende producten hebben, dan begrijp je dat dat een hele operatie is.

We zijn dan ook dagelijks met zo’n 40 collega’s in de weer om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen op tijd geleverd krijgen.

Het grootste gedeelte daarvan is actief in het magazijn zelf, maar we hebben ook een 7-tal collega’s die dit vanuit het kantoor in Lommel doen.

Zij kunnen nog wel wat hulp gebruiken en dat is waar jij in beeld komt!

Over MS Schippers

Zonder antibiotica , daar maken wij ons bij MS Schippers sterk voor in de agrarische sector. Met ca. 400 medewerkers wereldwijd zorgen we ervoor dat de veehouder zijn bedrijf hierop kan inrichten.

Schrik niet van het woordje agrarisch of veehouder . Heb je hier namelijk nog geen kennis van of kunde in, we kunnen je hier heel veel in leren! De sector is volop in ontwikkeling, boeren zijn dan ook echte ondernemers.

We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit en ons innovatief karakter.

We groeien. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier