verzorgende ig
Randstad
'S-GRAVENHAGE, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij als verzorgende IG je eigen uren indelen en ontdekken binnen welke organisatie je het liefste werkt? Bij Randstad Zorg leer jij in korte tijd verschillende organisaties bij jou in de buurt kennen.

Bij ons ontdek je waar jij het meeste plezier hebt in je werk. Zo kun je er achter komen dat flexwerk perfect bij je past, of hou je er juist een leuke vaste baan aan over.

De keuze is helemaal aan jou!

Als flexibele verzorgende IG help je verschillende organisaties om goede zorg te leveren aan ouderen. De ene dag sta je op een PG afdeling en de andere dag bij een andere organisatie op een somatiek afdeling.

Je geeft zelf je voorkeuren aan voor doelgroepen en diensttijden. Ervaar je een goede klik op een afdeling? Dan is er een mogelijkheid om daar voor langere tijd aan de slag te gaan.

Hoe ziet jouw dag er uit bij deze verschillende organisaties? Elke organisatie heeft een eigen identiteit en werkwijze. Deze leer je natuurlijk snel kennen.

Door jouw proactieve houding en inzet, help je bijvoorbeeld met een aantal cliënten verzorgen zodat iemand van het vaste team tijd heeft om wat extra aandacht te geven aan die mevrouw die dat al zo lang heeft verdiend.

Je bent steeds bezig met kijken hoe je je nuttig kan maken op de werkvloer. Daarbij werk je steeds weer met andere mensen,

geen dag is dus hetzelfde!

Alle voordelen op een rijtje :

 • je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en bij welke organisatie
 • mogelijkheid tot het volgen van cursussen
 • salaris €2150,- / €2955,- (excl. onregelmatigheidstoeslag, pensioen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld 8%)
 • persoonlijk contact met je jobcoach
 • makkelijke app waarin je alles kunt regelen
 • Onze verzorgende IG’ers geven aan dat ze persoonlijk contact, betrokkenheid en het helpen van organisaties waar je écht nodig bent heel belangrijk vinden.

  Herken jij je hierin en heb jij een diploma

  Verzorgende IG of een ander diploma waarmee je in deze functie mag werken? Reageer dan snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier