Monteur Airconditioning
Ruimbaan Uitzendbureau
Rotterdam, NL
15 dagen geleden

Monteur Airconditioning

Regio Rotterdam 33-40 uur LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO Techniek Ben jij iemand die wel van een beetje verkoeling houdt op warme dagen en ben je technisch aangelegd?

Ben je daarnaast in het bezit van een Stek-certificaat F-Gassen en een VCA? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een monteur airconditioning.

Tijdens deze functie repareer en monteer je airconditioningsystemen bij particulieren en bedrijven. Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Vereisten :

 • Je beschikt over relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent in het bezit van een Stek certificaat F-Gassen
 • Je bent in het bezit van een VCA certficaat
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer
 • Je bent een echte aanpakker
 • Je beschikt niet over een 9 - 5 mentaliteit
 • Solliciteer direct!

  Voornaam* Achternaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Ik wil graag contact met* CV uploaden Je motivatie of ruimte voor opmerkingen In het kader van je sollicitatie en eventuele dienstverband verwerken wij jouw persoonsgegevens.

  Wij gaan hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee om. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement. Om actief naar een geschikte baan voor je te kunnen zoeken willen we je toestemming vragen om deze gegevens te mogen verwerken en aan evt.

  derden, waaronder opdrachtgevers, te verstrekken.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier