Adviseur QA Food (hbo/wo)
Professionals in Food
Heel Nederland, NL
3 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Normec Quality Assurance is onderdeel van Normec Foodcare, eenallround dienstverlener en nummer één kennispartner op het gebiedvan kwaliteit en voedselveiligheid.

Normec Quality Assurancebegeleidt klanten bij vraagstukken over voedsel- enproductveiligheid, kwaliteitsmanagement en duurzaamheid.

Normec kenmerkt zich in een open en informelesfeer waar jij van toegevoegde waarde bent. Er is veel kennis enexpertise binnen handbereik, waardoor jij de mogelijkheid krijgt omveel kennis, ervaring en inzichten op te doen in verschillendebranches, grootte van organisatie en bedrijfsculturen.

Functieomschrijving

Jijwerkt voor de klant die je optimaal ondersteunt, begeleidt enontzorgt bij allerlei vraagstukken omtrent kwaliteit envoedselveiligheid.

Jouw klanten zijn verschillendelevensmiddelenproducenten, handelsbedrijven en transporteurs injouw regio.

Samen met de klant bepaal je dekwaliteits- en voedselveiligheidsdoelstellingen en voer je dezeuit. De opdrachten en klanten zijn elke keer weer anders, net alsje eigen functie binnen een bedrijf.

Zo kan het zijn dat je de enedag bij een bakkerij een IFS audit begeleidt om daags erna het BRCkwaliteitssysteem op te zetten bij een vleesproducent.

Deopdrachten variëren van kortlopende tot langlopende projecten,afhankelijk van het vraagstuk. Ook kan het zijn dat je vasteklanten hebt waar je eens in de zoveel tijd advies geeft overkwaliteit.

Hierdoor bouw je snel een schat aan ervaring op die jeweer inzet bij nieuwe klanten en nieuwe vraagstukken.

Je komt terecht in een team van c.a. 60-collegakwaliteitsmanagers die passie hebben voor het vak en waar jeindirect mee samenwerkt.

Dagelijks heb je de mogelijkheid om metjouw collega’s te sparren over kwaliteitsvraagstukken. Daarnaastzijn er nog andere momenten waarop je samenkomt of kennisopdoet.

Meer weten over het werkenals Adviseur QA Food bij Normec Quality Assurance? Lees hierhet verhaal van collega Anne, die haar ervaringen deelt.

Functie-eisen

Wij zoekenvoor Normec Quality Assurance een Adviseur QA die voor de klantwaarde creëert door de beste en persoonlijke zorg te regelen inkwaliteit en voedselveiligheid.

Verder vanbelang voor deze vacature :

 • Je bent in het bezitvan een HBO / WO Voedingsmiddelentechnologie, Food & Business ofvergelijkbare opleiding
 • Je beschikt overQA-werkervaring als QA medewerker / manager of kwaliteitsmedewerkerbinnen de levensmiddelenproductie. Hierdoor heb je ervaring in hetzelfstandig onderhouden of het opzetten van dekwaliteitssystemen
 • Je hebt actuele kennis vande kwaliteitssystemen zoals BRC, IFS of FSSC 22000. Kennis van deISO 9001, 14001 en 18001 is een pre
 • Je beschiktover de competenties : ondernemend, zelfstandig en klantgericht. Jijkan luisteren naar de klant en kan hen motiveren en overtuigen omhet kwaliteitsbewustzijn naar een hoger niveau tebrengen
 • Vanwege het aanbod aan opdrachten ishet wenselijk dat je woonachtig bent in de omgeving van Den Bosch,Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Tilburg.
 • Wanneer je centraalgelegen woont nodigen wij jou ook uit om tesolliciteren

  Arbeidsvoorwaarden

  Werkenbij Normec Quality Assurance staat voor een afwisselende baanwaarbij je jezelf constant ontwikkelt en dagelijks nieuwe mensen enverschillende klanten ontmoet, waardoor je een schat aan ervaringopbouwt.

  Ook binnen Normec Quality wordt er in jouw persoonlijkeontwikkeling geïnvesteerd.

  Wat mag jijverwachten van Normec Quality Assurance :

 • Je komtterecht in een groeiende en stabieleorganisatie
 • Je ontvangt een salaris tussen de €2.200 en € 5.000 bruto per maand gebaseerd op een fulltimedienstverband en is mede afhankelijk van jouw opgedanewerkervaring
 • Je ontvangt een jaarcontractdirect bij Normec Quality Assurance. Als het van beide kantengoed bevalt heb je uitzicht op een vastdienstverband
 • Je ontvangt 25 vakantiedagen + 8% vakantietoeslag
 • Er is een pensioenregeling,2 / 3 werkgever en 1 / 3 werknemer
 • Je kan defunctie zowel parttime (minimaal 24 uur) als fulltimeuitoefenen
 • Investering in jouw persoonlijkeontwikkeling met onder andere een individueel opleidingsplan van 2jaar
 • Er wordt geluisterd welke richting je opwil. Wanneer de gelegenheid er is kan je naast jouw werkverschillende interne rollen uitvoeren (bijv.
 • foodtrust,kennisteam, audits & inspecties)

 • Er zijninterne doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende businessunits
 • Er wordt zo veel mogelijk rekeninggehouden met jouw woonlocatie, waardoor de afstand woon-werkverkeeracceptabel blijft
 • Je ontvangt een auto van dezaak vanaf 28 uur per week, een mobiele telefoon enlaptop
 • Er is een actieve personeelsverenigingmet het gehele jaar door allerleiactiviteiten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier