Hier ben je als ervaren netwerk engineer hard nodig
CareerValue B.V.
Alkmaar, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Functie : Als ervaren Network Engineer ga je het team Technology Operations versterken. Je houdt je bezig met het beheren van diverse vpn / ipsec-tunnels en optimaliseren van het netwerk en klantnetwerken (core / storage / klant).

Daarnaast zul jij je regelmatig bezig houden met het uitvoeren van projecten en verbeteringen op het netwerk en infra-apparatuur.

Verder zul je zorg dragen voor de afhandeling van 2de- en 3de-lijns tickets, waarbij onder andere firewallchanges en natconfiguratie's.

Het is daarom van belang dat je gericht concrete en uitvoerbare oplossingen biedt en denkt in mogelijkheden. Dit gebeurt zowel in teamverband als zelfstandig.

Als netwerkengineer ben je ook bereid tot het draaien van (24 / 7) bereikbaarheidsdiensten. Gevraagd Profiel : Wat zoeken wij?

 • HBO werk- en denkniveau; 2 tot 5 jaar jaar ervaring als netwerk / infra-engineer; Kennis van beheersmethodieken (ITIL); Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands en Engels);
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met Cisco-routers, switches en ASA-firewalls; Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met Loadbalancers (Brocade, F5, a10 en LVS);
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met geavanceerde Layer 2-technieken als (rapid) stp, loopguard, udld, trill / fspf.

 • Ervaring met brocade-switches (VDX en FLS) is een pre; Aantoonbare ervaring in hosting- / serviceprovider (linux / windows);
 • Kennis van routeringprotocollen zoals ospf / rip / bgp. Arbeidsvoorwaarden : Een goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden, de organisatie zorgt goed voor zijn werknemers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier