Elektromonteur treinen
NS Treinmodernisering
Haarlem
3 dagen geleden

wie ben jij

 • Je hebt een technisch mbo 2 diploma of ervaring als elektromonteur
 • Je kunt een VOG aanvragen
 • Je hebt een VCA certificaat of wil deze via ons behalen
 • wat ga je doen

  Bij NS in Haarlem komen treinen voor onderhoud. De treinen worden uit elkaar gehaald en jij zorgt ervoor dat de onderdelen weer helemaal als nieuw worden.

  Jij gaat als elektromonteur de bedrading van het treinstel installeren en controleren. Hierbij kun je denken aan het herstellen van de koelsystemen, airco’s, tv schermpjes, schakelkasten en nog veel meer.

  Jij houdt je dus zowel met mechanisch als elektrotechnisch werk bezig. Je hebt een belangrijke taak waarbij je alles wat je installeert ook op de juiste manier koppelt aan computersystemen.

  waar ga je werken

  Je gaat aan de slag bij NS Treinmodernisering in Haarlem op de afdeling materiaal revisie. Je werkt samen met collega’s zoals constructiewerkers, lassers, montage medewerkers en andere elektromonteurs.

  Je werkt in ploegen van 06.30-15.30 uur en van 15.30-23.30 uur. Er heerst een prettige werksfeer en ze hebben langdurige projecten waar je voor aan de slag kunt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier