Verpleegkundige afdeling Flexteam
Tergooi
Hilversum, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij zoeken bevlogen professionals die een ambassadeursrol willen vervullen voor het Flexteam. Je krijgt als Flexverpleegkundige te maken met verschillende specialismen en een flinke diversiteit aan collega's en patiënten.

Want een verpleegkundige van het Flexteam doet meer dan 'even' invallen. Jij kunt als verpleegkundige het verschil maken doordat je veel invloed hebt op de verleende zorg.

Het eerste jaar van jouw dienstverband bieden we jou een werkplek in de langdurige flex waarbij je vast voor een aantal maanden op een klinische afdeling werkt.

Daarna kun je je door ontwikkelen naar de ad hoc flex waarbij je iedere dag op een andere afdeling kunt gaan werken.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige MBO / HBO en natuurlijk ben je BIG geregistreerd. Je bent in staat om individueel en in teamverband te werken en je kunt in verschillende teams snel aan het werk.

Hiervoor heb je een open houding en kun je samenwerkingsverbanden aangaan. Je bent bekend met klinisch redeneren en je volgt inhoudelijke ontwikkelingen binnen de klinische gezondheidszorg.

Je hebt, gezien de ontwikkelingen binnen Tergooi en binnen het verpleegkundig vak, een innovatieve en flexibele instelling.

Afdelingsinformatie

Voor Tergooi is het Flexbureau erg belangrijk. Vanuit de visie continu verbeteren willen wij verantwoorde en veilige zorg bieden aan de patiënten.

Tergooi wil pieken en dalen beter opvangen door de inzet van medewerkers te flexibiliseren. Dat doen we door daar waar werk is medewerkers in te zetten.

Om dit te kunnen realiseren, zoeken wij collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. In Tergooi krijg je het vertrouwen en neem je de verantwoordelijkheid om samen de verandering waar te maken.

Voor de beste zorg voor de patiënt en de toekomst van de gezondheidszorg.

Wat bieden wij?

 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen
 • Deze functie is ingedeeld in FWG 45 met het daarbij behorende salaris van maximaal € 3.225,- bij een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Ga je in de ad hoc flex werken, dan ontvang je 2 periodieken voor je flexibiliteit en inzet.

 • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
 • Fiets- en fitnessregeling
 • Communicatieapparatuur regeling (o.a. tablet of smartphone)
 • Uitruil reiskosten (woon-werk)
 • En dat is lang niet alles! Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden!

  En wist je dat :

 • Wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? Plan een stoelmassage, een yogasessie, neem deel aan een hardloopclinic of spar over jouw toekomst met onze loopbaanadviseur!
 • We snel schakelen en korte lijnen heel belangrijk vinden
 • Je Tergooi kunt volgen via onze social media kanalen!
 • Overige informatie en hoe kun je solliciteren?

  Voor deze vacature wordt direct intern en extern geworven.

  Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier