Servicemonteur Elektrotechniek
WR.nl Solliciteren
Hattem, Gelderland, Nederland
4 dagen geleden

Bij welk bedrijf je gaat werken : WR zoekt voor een vaste medewerker voor de volgende werkgever, je treedt gelijk in dienst bij deze werkgever :

 • Deze werkgever is een elektrisch installatiebedrijf.
 • Ben jij een ervaren servicemonteur?
 • Heb jij ervaring in de elektrotechniek?
 • Vaste baan : Servicemonteur Elektrotechniek MBO 2.300 - 3.200 Servicemonteur

  Deze werkgever is een innovatieve specialist op het gebied van elektrotechniek. We ontwikkelen maritieme en industriële producten.

  Zij werken met passie voor de organisatie. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit die we leveren, de mensen met wie we werken en de omgeving waarin we actief zijn.

  Door naar elkaar te luisteren, samen te werken en te sparren over ons vak in al zijn disciplines, komen we tot de beste oplossingen voor deze klanten.

  Onze organisatiecultuur laat zich omschrijven als gemoedelijk, een plek waar je je snel thuis voelt.

  Welke taken horen bij een Servicemonteur Elektrotechniek :

  Voor de vacature als ServicemonteurHattem MBOga je het volgende doen :

  Als Servicemonteur bij het bedrijf krijg je geen stoffig werk en wij doen alleen het mooiere werk. Jij helpt storingen oplossen, verricht herstelwerkzaamheden en je maakt aanpassingen aan installaties.

  Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgevers, waarvan er geen één hetzelfde is. Denk aan fabrieken, geavanceerde kantoorgebouwen en verschillende soorten winkels.

  Ter afwisseling kom je ook af en toe bij particulieren thuis. Het werk is daardoor zeer gevarieerd en ieder project is uniek.

  Het gaat vaak om regionale kortdurende projecten. Jij past een breed scala aan technieken toe en werkt afwisselend aan bijvoorbeeld motoren, verlichting, verdeelinrichtingen en zonnepaneelinstallaties.

  Je neemt zelf de werkzaamheden op met de klant. Klantvriendelijk communiceren zit dan ook in je natuur. Jouw administratieve skills zijn misschien niet zo natuurlijk voor je, je bent immers monteur geworden, maar jij kunt er wel voor zorgen dat de nodige formulieren worden ingevuld.

  Jij zorgt voor een correcte afhandeling met de klant. Dat is wel zo fijn, daarmee ben je altijd van a tot z betrokken bij wat je doet.

  Ongeveer zes keer per jaar heb je een storingsdienst. Zorg jij voor het oplossen van problemen die zich kunnen voordoen bij onze klanten.

  In deze functie heb je veel vrijheid. Je gaat zelfstandig op pad naar onze klanten en gebruikt jouw kennis en creativiteit om de werkzaamheden ter plaatste tot een goed eind te brengen.

  Ter versterking van het team zijn zij op zoek naar een gemotiveerde Servicemonteur, die past in deze rol.

  Jouw specificaties :

  Deze werkgever zoekt iemand die :

 • Ervaring en kennis van elektrotechniek, mede dankzij een MBO drie of vier opleiding in deze richting.
 • Gedreven is om te blijven groeien, leren en ontwikkelen.
 • Klantvriendelijk kan communiceren en representatief voorkomt.
 • Meedenkt met de klant en de service op een hoog niveau weet te houden.
 • Met zijn / haar flexibiliteit en creativiteit, zelfstandig problemen oplost bij de klant.
 • Nederlands goed beheerst in gesprekken en op papier.
 • Fulltime beschikbaar is.
 • Je woont in de omgeving van Hattem, Zwolle, Kampen, Epe en Meppel.
 • Arbeidsvoorwaarden :

  Deze werkgever zoekt iemand voor de lange termijn. Deze werkgever heeft een goede sfeer. Daarom investeren zij ook in hun medewerkers.

  Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij biedt deze werkgever uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.300 tot Euro 3.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek.

  Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Ga de uitdaging aan! :

  Naast de genoemde termen kom je in dit vak meer tegen. Denk aan Servicemonteur Monteur, Service Monteur of Field Service Engineer.

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier