Magazijnmedewerker
LogIQ BV
Middelburg, NL
6 dagen geleden
source : Jobbird

Wie is de opdrachtgever?

Het bedrijf is een bekende groothandelaar en levert al jaren de mooiste foodproducten door heel Nederland. Door actief ondernemerschap hebben zij een succesvolle online groothandel op de markt gebracht en leveren zij aan meer dan 25.

000 klanten. Dit vakbekwame bedrijf zorgt samen met haar hechte medewerkers en partners dat het diverse assortiment op een respectvolle wijze wordt geleverd bij klanten.

Het is een vooruitstrevende organisatie die een bekende speler is in de horecabranche.

Wat ga jij doen

Voor onze opdrachtgever in de regio van Zierikzee zoeken wij Magazijnmedewerker (s) die in de loods verantwoordelijk zijn voor het logistieke proces van klantbestellingen.

Het is belangrijk dat je een flexibele instelling hebt omdat je verschillende taken hebt als magazijnmedewerker. Je dient de vrachtwagens te laden en te lossen met een hef-of reachtruck.

Ook zorg je ervoor dat de voorraden up to date zijn en verzamel je orders zodat deze klaar zijn voor verzending. Het is een diverse baan waarin wordt geacht dat je verantwoordelijk te werk gaat.

Je hebt aantoonbare werkervaring op de heftruck of reachtruck. Het is een pré als je in het bezit bent van een geldig certificaat.

Mocht je geen certificaat hebben of deze is verlopen dan is dit geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid aan om dit via ons te halen.

Als magazijnmedewerker werk je in 3 ploegen. De diensten van maandag tot en met vrijdag zijn :

Vroeg : 04.00 t / m 12.00 / 13.00Middag : 13.00 t / m 21 : 00 / 22 : 00Nacht : 22 : 00 t / m 06 : 00

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij de gemotiveerde magazijnmedewerker die wij zoeken? Neem dan contact op via barendrecht logiq.nl of bel ons op 0180-24 00 00.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier