Belastingadviseur (Senior)
DiZt professionals in Flex, Finance en HR
Wijchen
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Senior Belastingadviseur draag je bij aan de ontwikkeling van de vestiging van onze opdrachtgever. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Je adviseert ondernemers bij fiscale vraagstukken en je bent aanspreekpunt voor de cliënt. Ook bespreek je zelfstandig of samen met de relatiebeheerder of vennoot de uitgevoerde opdrachten.

Je bereidt je adviezen voor en werkt ze uit. Daarnaast beoordeel je gemaakte belastingaangiften

Jouw profiel :

Je bent een breed georiënteerde en commercieel ingestelde (senior) Belastingadviseur die kan signaleren, acquireren en adviseren.

Je haalt plezier uit het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk en hebt bij voorkeur al een actief netwerk opgebouwd.

Je hebt een universitaire studie Fiscaal Recht / Fiscale Economie en / of een studie HBO-Fiscale Economie afgerond en je beschikt over meerdere jaren werkervaring.

Tevens heb je affiniteit met het MKB. Competenties als analytisch vaardig, creatief, kwaliteits-, resultaat- en cliëntgericht passen bij jou.

Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en kun je goed samenwerken binnen een team.

Wat ze je bieden :

Een goede, gezellige, professionele werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt al je capaciteiten te benutten en verder te ontwikkelen.

Om jou, naast je financiële vaardigheden, ook de mogelijkheid te bieden je door te ontwikkelen als persoon en als professional, heeft men een eigen academy opgericht .

Aan dit programma kan iedere werknemer deelnemen. De balans tussen werk en privé is bij belangrijk, waardoor ook flexibele werktijden mogelijk zijn.

Er is sprake van een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (als 36 vakantiedagen, pensioenopbouw)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier