Onderhoudstechnicus Hoogspanning
Shell
Pernis, Netherlands
5 dagen geleden

De raffinaderij van Shell Pernis is de grootste van Europa en een van de grootste ter wereld. Voor het betrouwbaar opereren van deze rafinaderij is een sterk en betrouwbaar elektriciteitnet onmisbaar.

Het beheer, onderhoud en de operatie van dit elektriciteitnet is de rol van het Opwekking en Distributie team waarvoor we op zoek zijn voor een :

Onderhoudstechnicus Hoogspanning

In deze functie ben je onderdeel van het team dat het elektriciteitsnet van deze raffinaderij dagelijks opereert en onderhoud.

Hierbij draait het om zowel preventief als correctief onderhoud aan onder andere generatoren, transformatoren, kabels, schakelaars en beveiligingsrelais.

We streven ernaar zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uit te voeren zonder van derde partijen afhankelijk te zijn. Hierbij kun je denken aan :

Het lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen

Het testen, inspecteren, onderhouden en verbeteren van installaties

Meedenken en adviseren over verbeterprojecten en optimalisering van installaties en onderhoud

Deelname aan call-in

Het werkpakket is zeer breed en uitdagend, onder andere door :

Verschillende spanningsniveaus van voornamelijk 400V, 3kV, 6kV, 25kV en 66kV

Installaties van 1950 tot nu

Zeer hoge betrouwbaarheid die gewaarborgd moet worden

Dit werk vraagt om creativiteit, sterke elektrotechnische kennis en goed overzicht over complexe systemen. We bieden je de mogelijkheid om je nog verder te verdiepen en te verbreden in deze technieken, zowel door training als door het werken in een team met zeer veel ervaring en kennis.

Aangezien veiligheid voor ons voorop staat verwachten we ook een actieve deelname aan veiligheid, gezondheid en milieu instructies, opleidingen en toolbox-

meetings. Minstens even belangrijk is het werken volgens de juiste werkmethoden en op de juiste wijze omgaan met equipment, gereedschappen en gevaarlijke stoffen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier