Medewerker Huishouding WMO | uren in overleg
De Zorgcirkel
Alkmaar, De Rijp, Alkmaar
4 dagen geleden

Parttime werken om ook voldoende tijd voor jezelf te hebben? Een vrolijke lach bij binnenkomst, een leuk praatje. Onze cliënten zien zo uit naar jouw komst.

Dus steek je handen uit de mouwen en kom ons helpen in de huishouding in de regio Alkmaar en De Rijp. We zijn hier op zoek naar gezellige collega’s met een hart voor mensen.

Als medewerker huishouding thuiszorg, ook wel medewerker huishouding WMO genaamd, heb je een ondersteunende rol bij mensen thuis.

Je bent als gast aan het werk bij mensen thuis en zorg ervoor dat het thuis bij de cliënten lekker schoon en frist blijft.

Maar je doet meer dan dat. Vaak biedt je ook een luisterend oor en net even dat beetje meer aandacht. Wist je dat de helft van de ouderen in Nederland eenzaam is?

Daar kun jij verandering in brengen alleen al door je aanwezigheid. Werk wat er echt toe doet, meer dan je denkt. Zo betekenisvol is jou werk.

Je wordt natuurlijk blij van een schoon en opgeruimd huis en je hebt hart voor de zorg. Het is handig dat je beschikbaar bent op doordeweekse dagen tussen 09.00-17.00 Verder ben je :

 • Betrouwbaar en integer;
 • Je bent iemand waar onze cliënten zich fijn bij zullen voelen;
 • Het is misschien fijn om in de regio Alkmaar of De Rijp te wonen en bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie, bij voorkeur bij mensen thuis of bij een van de ruim 30 locaties verspreid over de regio’s Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Heiloo-Egmond én Alkmaar.

  Onze zorg stemmen wij zo goed mogelijk af op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Je gaat aan de slag in ons rayon Alkmaar, waar we twee teams hebben : Team Alkmaar en Team de Rijp.

  Als je werkt met een warm hart, verdien je zelf ook het beste. Om te beginnen staat er een enthousiast en professioneel team klaar die uitkijkt naar jouw komst en je een goede inwerkperiode zullen bieden.

  Verder de kans om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door ons online leerportaal en praktijkgerichte opleidingen. En verder :

 • Een salaris, (min. €1.795 en max. €2.244 o.b.v. 36 uur);
 • Een jaarcontract met de intentie tot vast;
 • zoals een eindejaarsuitkering (13 maand), 8% vakantietoeslag, een bijdrage aan je sportabonnement en een fietsplan.
 • Solliciteer vandaag nog en maak het verschil voor onze cliënten. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Esther Hopman, manager via 06-33182582.

  We kijken uit naar je komst.

  Al onze vacatures zien? Ga naar :

  Deel in jouw netwerk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier