Vestigingsleider distributie
Technische Unie
Venlo, NL
3 uur geleden

Je baan Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van de goederenstroom en de optimale inzet van mensen en middelen binnen het overslagpunt.

Samen met de regiomanager stel je het jaarplan op en vertaal je de landelijke doelstellingen naar je eigen overslagpunt.

Je bewaakt en realiseert deze doelstellingen en past ze op succesvolle wijze toe door de interne processen te optimaliseren.

Je geeft direct en indirect leiding aan een team van 1 teamleider, overslagmedewerkers en chauffeurs. De teamleider stuurt de groep overslagmedewerkers en chauffeurs aan en draagt dagelijks de zorg voor een vlekkeloze dienstverlening aan onze klanten.

Jouw rol kent een grote diversiteit van aandachtspunten. Je talenten op het gebied van regelen, organiseren en plannen komen goed van pas.

Je bewaakt en verbetert processen, procedures en projecten en weet daarbij een planmatige en efficiënte organisatie neer te zetten.

Veiligheid is belangrijk, jij realiseert een veilige werkomgeving en zorgt voor borging ervan.

Optimale samenwerking is voor jou een belangrijke drijfveer en je weet op natuurlijke wijze anderen te inspireren en motiveren.

Je bent sterk in het begeleiden, coachen en het verder ontwikkelen van je team. Als spin in het web heb je intensief contact met interne afdelingen (logistiek, inkoop, voorraadbeheer en buitendienst) en extern met klanten die desgewenst advies krijgen om de meest efficiënte dienstverlening te waarborgen.

Je geeft leiding aan een team van ongeveer 18 fte. Je rapporteert aan de regiomanager.

Lees hier het verhaal van onze Maastricht.

Je profiel

 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding en werkt al een aantal jaren succesvol als leidinggevende in een soortgelijke werkomgeving.
 • Je kunt werken onder druk en weet mensen te motiveren. En hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je woont in de nabije omgeving van het overslagpunt of bent bereid er naar toe te verhuizen.
 • Wij bieden

  Naast een prima salaris bieden wij uitstekende , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

  Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop - en .

  Werken bij Technische Unie is werken bij ''. Wil jij dat ook maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Klik op de vrachtwagens hieronder voor alle stappen van ons sollicitatieproces.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier