Taxi chauffeur -Breukelen Woerden
Logistic Force
Woerden, NL
16 dagen geleden

Locatie : Woerden

Als taxichauffeur heb je een verantwoordelijke functie. Je vervoert niet alleen je passagiers van A naar B. Jij maakt van jouw passagiers gelukkige reizigers die op de locatie aankomen met een glimlach! Spreekt jouw dit aan?

Dan is deze baan op jouw lijf geschreven! Onze opdrachtgevers rijden o.a. leerlingenvervoer, ziekenvervoer, luchthaven vervoer en zakelijk vervoer.

Hoe gaan we je terugbetalen?

Op 1001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO-Taxivervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de 'extraatjes'.

Persoonlijke aandacht en waardering staan hoog in ons vaandel. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

En ben jij super gemotiveerd? Je zult niet de eerste chauffeur zijn die bij Logistic Force diverse rijbewijzen behaalt. Als je ambitieus bent, helpen we je letterlijk op weg.

Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-

win situatie voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

Wat heb je nodig?

 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
 • Rijbewijs B
 • Je hebt een taxidiploma of bent bereid deze te halen
 • Flexibele inzetbaarheid qua werktijden, reizigers en voertuigen.
 • Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier