Customer Care Guide – NL & FR
TREK Bikes BE
Harderwijk
5 dagen geleden
source : SportNetwerk

Beschrijving :

Op het verkoopkantoor voor de Benelux in Harderwijk, bevindt zich onder andere de Customer Care afdeling. Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime , Frans sprekende, Customer Care Guide om ons team te komen versterken.

Het is de bedoeling dat je op kantoor komt te werken in Harderwijk, Nederland. Na een inwerk periode van 6-12 maanden is het mogelijk remote te werken vanuit Belgie.

Dus spreek je Nederland en Frans? En heb je interesse in deze baan? Lees dan snel verder .

Wat ga je doen?

De maandag begint uiteraard bij het koffiezet apparaat. Je praat daar over de fantastische resultaten die de Nederlanders hebben geboekt op het WK veldcross of over die frisse rit door de regen die jezelf hebt gemaakt.

Wanneer iedereen op kantoor is, wordt er een stand-up’ georganiseerd waar heel kort de zaken besproken worden die spelen in het team en waardoor we weten wat er ons te wachten staat vandaag.

Dan begint je werk echt en de eerste dealer belt om te vragen wanneer zijn fietsen worden geleverd en je geeft hem daar antwoord op.

Een andere dealer neemt contact op over een garantiekwestie, waar hij met de consument niet uitkomt. Samen met de dealer denk je na over een oplossing, en denk je hierbij Out-of-the-box’, om zowel de dealer als de consument naar een yes te krijgen.

Hospitality is namelijk iets wat in je bloed zit.

Na nog een aantal gesprekken is het even tijd voor ontspanning, het hoeft tenslotte niet altijd serieus te zijn. Je nodigt één van je collega’s uit om de strijd met je aan te gaan aan de pingpongtafel of toch liever frisse neus halen?

Dan mag je 1x in de week 1,5 uur op je fiets stappen of gaan (hard)lopen in de mooie omgeving van de Veluwe naast ons kantoor.

In de middag krijg je diverse vragen over je heen, waar je de ene keer informatie van marketing nodig hebt, en een andere keer moet schakelen met mensen in het service center.

En om de dag af te sluiten, wellicht nog een drankje met je collega’s?!

Wat ga je verder doen?

 • Het eerste contact voor interne en externe klanten en consumenten en beantwoord zelfstandig vragen, je bent hierin ook proactief
 • Proactief informeren van managers en collega's (onder andere de rayonmanager waar je aan bent gekoppeld) over herhalende problemen / vragen
 • Assisteren bij de voorbereiding op, en indien van toepassing, aanwezig zijn bij : dealer shows, productintroducties en andere dealer / consumentenevenementen
 • Bestellingen, creditorders, retourorders en claims verwerken
 • Bestellingen vrijgeven
 • Neem actief deel aan-, en volg trainingen die door Trek worden aangeboden
 • Wie zoeken wij?

  We zoeken naar iemand met een positieve houding die niet bang is om aan te pakken, door te pakken en heeft een ’het gaat lukken’’ mentaliteit.

  Daarnaast heb je een commerciële instelling, heb je ervaring met Customer Care / klantenservice,goede computervaardigheden en probleemoplossende vaardigheden.

  Je hebt een hbo-denkniveau en bent communicatief zeer sterk in de Nederlandse als ook de Engelse taal. TREK is immers een Amerikaans bedrijf en je hebt collega’s over de hele wereld.

  Heb je dan ook nog passie en kennis over fietsen? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

  Wat bieden wij?

  Je krijg een warm welkom in de TREK-familie. Wij hebben aandacht voor jou als persoon en dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen in je job.

  We bieden interne en externe opleidingen om je kennis te vergroten en ondersteunen je op je werkplek. Daarnaast kun je natuurlijk voor een mooi prijsje zo’n toffe TREK fiets of accessoires kopen voor thuis.

  Enthousiast?

  Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief & CV via sander sportscoutz.nl of het sollicitatieformulier op deze pagina.

  Gegevens : Locatie : Harderwijk

  Locatie : Harderwijk

  Functie groep : Fietsenbranche

  Type : vacancy

  Specialiteit : Customer Support

  Ref nr : 98466

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier