We hebben nog 2 plaatsen vrij voor Procesoperators Poeder- en Liquid Processing in Zwolle
Abbott
Zwolle, Netherlands
2 dagen geleden

JOB DESCRIPTION :

Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt.

Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink-

en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories op zoek naar :

2 Procesoperators Poeder- en Liquid Processing in Zwolle

De afdeling Processing produceert batch gewijs verschillende vloeibare halffabrikaten voor zowel de liquidverpakkingsafdelingen en de poeder toren .

De afdeling processing is de keuken van het bedrijf waarbij de werkplekken zijn; doseren van grondstoffen / bedienen van het proces vanuit de controle kamer voor de Liquid als het poederproces.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bewaken en controleren van het productieproces. Opvolgen van specificaties en zonodig ingrijpen en / of bijsturen.

Het verzorgen van eerste lijn onderhoud en het schoonhouden van de apparatuur en de werkplek, volgens de geldende voorschriften.

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden?

Je ziet als Proces Operator Poeder- en Liquid Processing toe op het optimaal functioneren van de moderne procesapparatuur vanuit een centrale bedieningskamer maar je werkt ook in het veld.

Je komt met verbeteringsvoorstellen om de prestaties van de apparatuur en omgevingsfactoren te verbeteren. Je verricht ook kwaliteitscontroles.

Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van voorraden en het coördineren van preventief onderhoud. Daarnaast bewaak je de hygiëne en veiligheid volgens de geldende GMP-

veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Je werkt in een 5- ploegendienst.

Wat zoeken wij?

 • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO Niveau, bij voorkeur MBO Niveau 3, richting levensmiddelentechnologie, of procestechniek.
 • Sterke affiniteit en kennis van met PLC en beeldscherm gestuurde productiesystemen.
 • Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collega’s.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid en hygiëne.
 • Je bent inventief en voelt je betrokken bij de gang van zaken binnen de afdeling en Abbott Zwolle, maar ook medeverantwoordelijk voor het resultaat.
 • Competenties waarover je beschikt : Aandacht voor kwaliteit, Flexibiliteit, Besluitvaardigheid, Teamspeler, Plannen en Organiseren.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

  Hoe solliciteer je?

  Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel.

  Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter viarecruitment.

  netherlands abbott.com. Onderdeel van onze selectie procedure is het nagaan van referenties en het overleggen van eenVerklaring Omtrent Gedrag.

  Daarnaast kan een assessment center onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces. In verband met de vakantieperiode en de Plant shutdown, worden er in de 2e of 3e week van augustus gesprekken gepland.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier