C# .NET Software Ontwikkelaar | Angular Azure
wr
Rotterdam, NL
6 uur geleden
source : Joof.nl

Organisatie :

Wij hebben een eigen platform ontwikkelt, dat interne communicatie bij onze klanten slimmer maakt. Wij routeren niet alleen gesprekken zoals elk contactcentrum, het is ook volledig geïntegreerd met Webchat, Videoroutering en WhatsApp-berichten.

Alle communicatie kan worden vastgelegd voor later gebruik. Tot onze klanten behoren enkele van de grootste bedrijven, universiteiten en non-profitorganisaties ter wereld.

Bij ons werk je in een internationale omgeving met een no-nonsense cultuur. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering).

Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie :

Vaste Baan : C# .NET Software Ontwikkelaar Azure 4.300 - 5.500 .Net Ontwikkelaar

Voor de vacature als C# .NET Software OntwikkelaarRotterdam Azurega je het volgende doen :

Als Software Engineer verbeter je, aan de hand van klantverzoeken, dagelijks ons Unified Contact Center. Je bent niet bang om je mening te laten horen en houdt altijd het belang van de klant voor ogen.

Wij bouwen een werkomgeving die bedrijven, ongeacht hun locatie, kunnen gebruiken. Jij weet precies wat klanten willen en hoe ze het beste alles uit deze werkomgeving kunnen halen.

Daarnaast maak je gebruik van de laatste technologieën en sta je ervoor open om deze te leren begrijpen. Je werkt continu met de nieuwste front-end en back-end technieken, Angular en Azure hebben geen geheimen voor jou én je voelt je comfortabel met .NET en C#.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# .NET Software Ontwikkelaar, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Voor deze vacature vragen wij .Net Ontwikkelaar net, c#, asp net, vb net, visual basic net, dot net, Net Engineer, Net Developer, Net Ontwikkelaar, Net Programmeur, NET Developer, C# NET, Ontwikkelaar en c sharp

Functie eisen :

 • HBO / WO werk- en denkniveau;
 • Kennis va C# en .NET Core;
 • Ervaring met Azure en Angular;
 • Kennis van Kubernetes, Docker;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Zelfredzame houding;
 • Communicatief sterk;
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Zoetermeer, Delft en Schiedam.

  Aanbod :

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

  De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.

  WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 4.300 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

  Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

  Inlichtingen :

  Vacatures die online staan van WR zijn actueel.

  Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

  Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

  Sollicitatie :

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.

  Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

  WR voor een Vaste Baan werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  In de buurt van : ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs, Valkenburg, Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek, Bergambacht, Capelle aan den ijssel, Rijswijk, Delft, Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland, Scheveningen, Loosduinen, Randstad, Maassluis, 's gravenhage, Gorinchem, Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Arkel, Wassenaar, Voorhout, Leidschendam, Lisse, Rotterdam, Zoetermeer, Den haag, Voorburg, Leiden, Pijnacker, Zh, Zuid-Holland.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier