Pedagogisch Medewerker | BSO Don Bosco (Hengelo)
smallsteps kinderopvang
Hengelo Ov
2 dagen geleden

Over de locatie

Ga jij graag samen met kinderen op avontuur? Dan zit je bij Partou Don Bosco helemaal goed. Organiseer een speurtocht door het Laurapark of ontdek één van de speeltuinen in de buurt.

Ons kinderdagdagverblijf en onze buitenschoolse opvang vind je allebei in basisschool Don Bosco aan de Laurastraat in Hengelo.

Als het even kan waaien we elke dag heerlijk uit op het grote speelplein. Bind de skeelers maar onder, verzin een leuk tikspel of doe in het klimrek een gaaf trucje voor. Bij ons kan het allemaal!

Bij de bso vangen wij de kinderen op in 2 groepen. Ons team doet er alles aan om de kinderen een gave middag te bezorgen.

Help jij daar ook graag aan mee? Kom dan ons leuke team versterken. Wie bedenk jij binnenkort een gaaf verhaal met de Playmobilfiguren in de hoofdrol of draai je samen met de kinderen muziek in de chillruimte.

De kinderen kijken er naar uit! Onze locatie is goed te bereiken. De auto of fiets parkeer je dichtbij en de bushalte is iets verderop.

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

buffered00 : 0000 : 0000 : 00

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier