Junior Recruiter Finance
HetRecruitingKantoor
Amsterdam, NL
1 dag geleden

WAT JIJ DOET

 • Je verdiept je in de bancaire sector en groeit naar inhoudelijk gesprekspartner;
 • Je leert alle hacks op het gebied vacature intakes, vacatures schrijven en sourcing;
 • Je leert talentpools bouwen en efficiënt contact onderhouden met je netwerk;
 • Je leert social media gebruiken;
 • Je leert toptalent enthousiasmeren voor jouw werkgever.
 • WAT WIJ JOU BIEDEN

  We zorgen ervoor dat jij de beste wordt in je vak.

  Naast een prima salaris, krijg je intensieve coaching door experts van onder andere de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

  Je krijgt toegang tot hét online learning programma van Social Talent. Tweewekelijks volg je een intensieve opleidings- en trainingsdag bij HetRecruitingKantoor met onderwerpen als werving, persoonlijke effectiviteit, selectie en technologie.

  Je hebt dan ook volop mogelijkheden om je vragen en best practices te delen met collega trainees. Tijdens het traineeship ontmoet diverse interessante experts uit het vakgebied.

  Na je traineeship, dat een jaar duurt, treed je in dienst bij de werkgever die jouw learning on the job heeft gefaciliteerd.

  WAT JIJ MEEBRENGT

  Van jou verwachten we dat je recent een hbo- of wo-opleiding hebt afgerond en dat je relevante stage- of werkervaring hebt opgedaan (maximaal ongeveer jaar) met uitzenden, recruitment of sourcing.

  Je bent een kanjer in netwerken. Ook weet je prima om te gaan met stakeholders binnen en buiten de organisatie.Verder heb je een goed gevoel voor humor en enige zelfspot, ben je nieuwsgierig, leergierig en zelfs een beetje eigenzinnig.

  Je woont in de omgeving Amsterdam en bent uur per week beschikbaar.

  DUS...

  Waar wacht je op? Solliciteer snel of bel / app Joy voor meer informatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier