Leraar Infratechniek (Gas, Water & Warmte) in Zwolle
Deltion College
Zwolle, Netherlands
5 dagen geleden
source : Meesterbaan

Leraar Infratechniek (28 tot 40 uur)

Met jouw praktische kennis inspireer je duizenden studenten en lever je een onmisbare bijdrage aan hun professionele ontwikkeling.

Stap rechtstreeks vanuit de praktijk in het onderwijs, want je haalt tijdens je werk de onderwijsbevoegdheid die je nodig hebt.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion

Deltion biedt je de kans om, als Leraar Infratechniek, praktijkkennis over te brengen op onze leergierige studenten. Jij vertaalt jouw ervaring uit het veld naar lesplannen en neemt onze studenten bij de hand in hun ontwikkeling.

Samen met jouw collega’s creëer je een omgeving waarin ze het beste van zichzelf laten zien. In jouw lessen leren ze, met behulp van jouw specialistische kennis van distributienetten, alles over gas, water en warmte.

Met jouw expertise zorgen we dat onze studenten moeiteloos het bedrijfsleven instromen, met alle kennis die ze nodig hebben.

Verder kun je bij Deltion :

 • Studenten begeleiden tijdens hun stages door het hele land.
 • Loopbaanbegeleiding bieden.
 • Op onze kosten jouw onderwijsbevoegdheid halen.
 • Samen het beste waarmaken bij Deltion

  Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de (internationale) arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren.

  Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

  Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich : ook onze leraren leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten.

  We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier