Helpende instelling
Joof Media
Rosmalen, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Helpende medicatie Zorg Welzijn 2 in Den Dungen enregio Brabant-Noord.

Je kunt onder andere werken bij onzeopdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Niet aangeborenhersenletsel (NAH). Als Helpende vervul je een essentiële rol inhet dagelijks leven van zorgbehoevenden.

Jij bent de persoon dieervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en / ofdeze in de avond prettig afsluit.

Jouw aanwezigheid maakt daaromeen wereld van verschil. Je takenpakket is gevarieerd en omvat hetondersteunen van cliënten verschillende dagelijkse activiteiten.

Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kledenen het eventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt zijn of haar medicatietijdig toegediend krijgt. In de zorg draait alles om mensenwerk.

Het is dan ook enorm belangrijk dat je je in kunt leven in desituatie van een cliënt. Kun jij goed luisteren en vind je het leukom een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgendewerkzaamheden?

Dan zorgen jouw warmte, oprechte interesse, glimlachen luisterend oor ervoor dat de cliënt helemaal op zijn of haargemak voelt.

Als je bijvoorbeeld in een verpleeg- enverzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aan de slag gaat,kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je voor hetdraaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandighulpbehoevenden tijdens een route bij jou in de buurt.

Ben jeenthousiast geworden om als Helpende medicatie Zorg Welzijn 2 aanhet werk te gaan in Den Dungen e.o. en voldoe je aan defuntie-eisen?

Schrijf jezelf dan veilig online in!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier