Customer Service Medewerker
Trivium Packaging
Hoogeveen, Drenthe
5 dagen geleden

Wie wij zijn

Wij zijn wereldleider in metalen verpakkingen. Met meer dan 60 locaties wereldwijd, bijna 8.000 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer $ 2,7 miljard hebben we 125 jaar ervaring.

Trivium bedient een breed scala aan klanten in verschillende eindmarkten, zoals voeding, zeevruchten, diervoeding, babyvoeding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke artikelen en premium dranken.

In Nederland heeft Trivium 4 productielocaties en circa 1.400 medewerkers. Het hoofdkantoor van Trivium Packaging is gevestigd in Nederland.

Onze plant werd in 1924 gestart in een schuur in Hoogeveen, waar we blik maakten voor de locale melk markt. Bijna 100 jaar later is Trivium Hoogeveen een van de grootste Nutrician plants van Trivium met zo'n 350-400 FTE.

In Hoogeveen produceren we de blikken en deksels in verschillende maten en zijn we gespecialiseerd in het printen en aflakken van de metalen platen voor zowel Hoogeveen als onze andere Nutrician fabrieken.

Voor de Nutrition and Coffee vestiging in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een :

Medewerker Customer Team (m / v)

Wie we zoeken

 • In deze functie ben je het centrale aanspreekpunt tussen Trivium en de klant, waarbij het gaat om de dagelijkse contacten rondom leveringen, productie voortgang, forecasting
 • Je noteert, verwerkt en controleert orders en afroepen van de klanten.
 • Je beheert de orderportefeuille, waarbij zowel de saldi op de orders als de materiaalpositie bewaakt worden. Bij eventuele knelpunten overleg je met jouw Teamleider, Planning of Sales.
 • Je overlegt met de Planner over de leverdata van de orders en contracten. Eventuele knelpunten worden zelfstandig gesignaleerd en indien er geen oplossing kan worden gevonden heb je overleg met jouw Teamleider en / of Sales.
 • Met de medewerkers Expeditie communiceer je over de te leveren produkten, rekeninghoudend met een zo optimaal mogelijke belading en zo laag mogelijke transportkosten.
 • Je onderzoekt logistieke interne en externe klachten.
 • Kennis en ervaring

  Je hebt bij voorkeur een commerciƫle, logistieke HBO-opleiding met bewezen kennis en ervaring in een vergelijkbare functie.

  Naast het Nederlands beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je hebt goede kennis van MS office en ervaring met ERP systemen.

  Wat wij bieden

  Trivium Packaging is een professionele organisatie met een informele werksfeer. Samenwerking, passie en de wil om uit te blinken vormen onze kernwaarden.

  Je komt in een team terecht waar persoonlijke groei belangrijk is. Binnen Trivium krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

  Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

  Interesse?

  Dan zien we je reactie graag tegemoet via onze website www.triviumpackaging.com.

  BRENG JE WARE IK NAAR HET WERK

  Om onze doelen te bereiken hebben we collega's nodig op alle niveaus die op elke manier divers zijn. Daarom zijn we een gelijke kansen-werkgever.

  Alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking zonder acht te slaan op ras, religie, huidskleur, leeftijd, geslacht, land van herkomst, seksuele voorkeur, genderidentiteit, handicaps of beschermde veteranenstatus.

  Onze klanten hebben een groot aantal achtergronden, en dat geldt ook voor ons personeel en het is voor ons van essentieel belang dat al onze mensen beschikken over wat ze nodig hebben om op hun best te presteren en helemaal zichzelf kunnen zijn op het werk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier