Leerkracht groep 2-3 (WTF 1,0)
OBS De Linde
Loosdrecht, NL
5 dagen geleden

Voor de openbare basisschool De Linde in Loosdrecht zoeken wij per 1 februari 2022 een fulltime leerkracht of LIO stagiaire voor groep 2-3.

Als leerkracht voor OBS De Linde, werk je aan uitdagend onderwijs en ga je aan de slag met groep 2-3 voor vijf dagen per week.

Je bent breed inzetbaar, zelfstandig en verantwoordelijk en het spreekt je aan om een actieve bijdrage aan onze visie en schoolontwikkeling te leveren.

Je bent goed in differentiëren, je weet op een deskundige manier om te gaan met een diversiteit aan leerlingen en je communiceert effectief.

Je bent een enthousiaste en daadkrachtige leerkracht met oog voor talent. Verder beschik je over :

 • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd
 • ervaring met lesgeven in de midden- en / of onderbouw
 • LIO stagiaires nodigen wij ook van harte uit om te reageren
 • Onze missie : 'Samen goed voor elkaar!’

  De Linde is een kleine school in Nieuw-Loosdrecht met ongeveer 145 leerlingen, verdeeld over vijf groepen. De leerkrachten kennen alle kinderen en de kinderen kennen elkaar.

  Ook de meeste ouders kennen de kinderen. Je komt elkaar immers makkelijk tegen in de school en op het plein. Door onze kleinschaligheid zijn we geen leerfabriek en zijn de lijnen tussen de teamleden, ouders en leiding kort.

  Wat wij bieden

  Een aantrekkelijke functie in een enthousiast team met betrokken collega’s. Een salaris op basis van de CAO primair onderwijs, een goed pensioen en een eindejaarsuitkering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier