Coördinerend begeleiders nieuwe locatie Philadelphia en...
Philadelphia
Boekel, NL
2 dagen geleden

Coördinerend) begeleider

Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? Bewaar jij de rust en help jij onze bewoners om te gaan met hun emoties en onrust?

Dan ben jij de (coördinerend) begeleider LVB die wij zoeken!

Coördinerend) begeleider met lef en passie gezocht!

Voor de nieuwe behandellocatie Kraanmeer in Boekel zoeken wij een Coördinerend Begeleider voor 24 tot 36 uren per week. Als coördinerend begeleider kom je te werken in een multidisciplinair team met gedragsdeskundigen, verpleegkundigen en groepsbegeleiders.

De huisvesting bestaat uit 1 afdeling met 3 huiskamers op de begane grond van het gebouw Kraanmeer. De behandellocatie biedt langdurige behandeling en verblijf gericht op herstel van de psychiatrische aandoening.

Op locatie Kraanmeer werken Philadelphia en GGZ Oost-Brabant samen om mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) i.

c.m. een psychiatrische aandoening te behandelen. Kraanmeer combineert de expertises van beide organisaties. De afdeling wordt gehuisvest op het schitterende landgoed Huize Padua in Boekel.

Wie ben jij?

Je kunt goed organiseren, het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Je bent benaderbaar, sterk in communiceren op alle niveaus en stelt de belangen van de cliënt in alle gevallen voorop.

Je kunt schriftelijk goed formuleren en werkt vlot in computerprogramma’s zoals Word, Outlook en het ECD.

Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Samen met het team en de bewoners creëer je een plezierige en veilige leefomgeving.

Je kunt goed omgaan met groepsdynamiek. Je bent proactief, toont lef en denkt in mogelijkheden. Ook beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel bewoners, familie als collega’s.

Wat kun je verwachten?

Als coördinerend begeleider coördineer je alles wat er voor jouw bewoners op medisch en administratief vlak geregeld moet worden.

In de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol. Je weet je een goede werksfeer te creëren waarbij positiviteit en openheid voorop staan.

Samen met je collega’s help je de bewoners om de wereld om hen heen te begrijpen. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere bewoner net even wat anders.

Jij en je collega’s weten wat de bewoners nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen.

Elke werkdag is een nieuwe uitdaging. De complexe doelgroep vraagt om een creatieve denkwijze en een hands-on-mentaliteit.

 • Je coördineert het zorgproces op de locatie, maakt ondersteuningsplannen en zet de lijnen uit voor het team.
 • Je hebt ervaring met de doelgroep LVB bij voorkeur i.c.m. psychiatrische problematiek. Aantoonbare werkervaring is een pré.
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en begeleiding en betrekt de cliënt en zijn verwanten hier actief bij.
 • Je werkt oplossingsgericht en ondersteunt de bewoners bij het maken van hun eigen keuzes.
 • Dit krijg je van ons!

  Om je werk goed te kunnen doen staat er een team van betrokken collega’s voor je klaar, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag.

  Als nieuwe collega krijg je een inwerkperiode waarin je coaching krijgt van de zorgcoach, trainingen volgt waar nodig, en regelmatig contact hebt met je manager en buddy, waarbij je altijd terechtkan met je vragen. Daarnaast bieden wij jou :

 • Allerlei trainingen om bij te blijven in je vak;
 • Faciliteiten om je goed te (blijven) voelen. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.151 en maximaal € 3.289 (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd;
 • Bekijk al onze .
 • Wat zoeken wij?

  Werken met moeilijk verstaanbaar gedrag moet je maar kunnen! Het gedrag signaleren, plaatsen en je cliënten écht verstaan.

  En het moet je maar lukken. Dan zijn er onvergetelijke momenten. Echt contact, waar anderen dat misschien niet voor mogelijk achten.

  Werken met moeilijk verstaanbaar gedrag? Dat doen alleen de Beste Verstaanders! Daarnaast heb je de volgende diploma’s :

 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn of in het bezit van afgeronde mbo niveau 4 opleiding en bereidheid om een hbo opleiding te volgen.
 • Ook staan we ervoor open om samen in gesprek te gaan als je een afgerond opleiding van toegepaste psychologie hebt gedaan.
 • Ervaring met het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking;
 • Affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie;
 • Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond-, weekend- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.
 • Solliciteer nu!

  Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit via de sollicitatieknop op . Het vacaturenummer is 1420. Heb je nog vragen?

  Mail dan naar Cynthia van Wolferen (cynthia.vanwolferen philadelphia.nl), Manager zorg & begeleiding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier