Assistent Projectleider
Meinselect B.V.
Regio Eindhoven, NL
1 dag geleden

Assistent Projectleider

Over deze vacature

Gaat jouw bouwhart sneller kloppen als het gaat om het realiseren van grote nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen de bedrijfsmatige sector?

Lees dan zeker verder!

Wat ga je doen?

Je gaat je bezig houden met de begroting, calculatie, planning, offerteaanvragen, inkoop en de nacalculatie van een project.

In overleg met de Projectleider voer je deze werkzaamheden zelfstandig uit. Je hebt contact met adviseurs, installateurs, constructeurs, onderaannemers, leveranciers én de klant.

Je bent je continu bewust van de kosten en houdt deze zo laag mogelijk; uiteraard zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Je zorgt voor de laatste update van de werktekeningen voor de Uitvoerders, bereidt bouwvergaderingen voor en bewaakt constant de voortgang van het project.

Functie-eisen

Ben jij iemand die altijd zijn schouders ergens onder zet? Een harde en slimme werker, die altijd streeft naar kwaliteit?

Beschik jij over onderstaande competenties? Stuur dan zeker je cv!

 • Hbo-diploma Bouwkunde (of soortgelijk);
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de utiliteitsbouw;
 • Daarnaast ben je : stressbestendig, proactief, communicatief vaardig, hands-on, organisatorisch sterk en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een succesvolle bouwonderneming in de regio van Eindhoven met een familiair karakter. Ze zijn uniek omdat ze sterk zijn in het bouwen, verhuren en beheren van op maat gemaakte bedrijfspanden.

  Deze financieel gezonde onderneming bouwt niet met de goedkoopste materialen en houdt zich voornamelijk bezig met mooie duurzame projecten.

  Zij zijn al meer dan 70 jaar actief in de utiliteitsbouw, daarnaast ontwikkelen en realiseren zij ook hotels en grootschalige appartementen complexen.

 • Dit bedrijf is sterk vertegenwoordigd in regio groot Eindhoven’ maar realiseren ook projecten buiten deze regio. Kernwoorden die voor deze werkgever toepasselijk zijn;
 • nuchter, loyaal en stabiel.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitstekende werksfeer met collegiaal team;
 • Ruimte voor ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.
 • PROVINCIE : NOORD-BRABANT

  KERNWOORDEN : VACATURE - BOUWVACATURE - BOUW - PROJECTLEIDER - SALARIS - BOUWBEDRIJF - BOUWKUNDE - EINDHOVEN - WERKVOORBEREIDER - BOUWKUNDE BAAN - BOUWVACATURES - VASTE BAAN - JUNIOR PROJECTLEIDER - UTILITEITSBOUW

  Salaris

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier