Verpleegkundige GGZ/GGZ Agoog
GGzE
Eindhoven
13 uur geleden

Wat zijn jouw taken?

Op De Dintel is geen dag hetzelfde. Elke dag bepalen we samen hoe de taken verdeeld worden. Gedurende de dag ondersteunen wij onze cliënten in hun dagelijkse bezigheden.

Wij werken sinds enkele jaren met veel enthousiasme vanuit het WKS model.

Wat vragen wij van je?

Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde, HBO Verpleegkunde, SPH of Social Work - aangevuld met de minor GGZ Agoog.

Daarnaast ben je enthousiast en je hebt veel plezier in je werk. Verder ben je in het bezit van de nodige tact, inlevingsvermogen en respect voor de belevingswereld van onze cliënten.

Ons team is zelf organiserend en het werk vraagt om stressbestendigheid en aanpassingsvermogen. Uiteraard zijn er ook administratieve handelingen waar jij je aandeel in levert.

We zijn op zoek naar een collega voor de duur van 8 maanden - voor de periode van januari 2022 t / m augustus 2022.

Wat kun je van GGzE verwachten?

De functie is ingedeeld in FWG 45 volgens de (bijlage VI). Daarnaast kun je rekenen op een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier