Arts-onderzoeker Medische Oncologie
LUMC
Leiden, Zuid-Holland
6 dagen geleden

Je functie

De afdeling Medische Oncologie zoekt een enthousiaste arts-onderzoeker met interesse in translationeel oncologisch onderzoek.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je!

In het kort

 • Je werkt samen met (internationale) experts op het gebied van de behandeling van endometriumcarcinoom
 • Je hebt een belangrijke rol in de coördinatie, uitvoering en analyse van een de MMRd-GREEN studie en bent nauw betrokken bij de overkoepelende RAINBO organisatie en studies
 • Je verricht translationeel onderzoek naar immunologische mechanismen in MMRd endometriumcarcinoom
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van precisietherapie waaronder immuuntherapie voor vrouwen met gynaecologische tumoren
 • Wat ga je doen?

  De afdeling Medische Oncologie initieert samen met de afdelingen Radiotherapie en Pathologie een internationaal RAINBO (Refining Adjuvant treatment IN endometrial cancer Based On molecular features) programma van vier studies gebaseerd op moleculaire kenmerken voor adjuvante therapie voor patiënten met een endometriumcarcinoom.

  Elke studie wordt gecoördineerd door een andere internationale onderzoeksgroep. Het LUMC coördineert het overkoepelende RAINBO-programma waarin behandeling op maat vergeleken wordt met de standaardbehandeling betreffende overleving, bijwerkingen, kwaliteit van leven, en translationeel onderzoek op de gezamenlijke trial biobank, en de MMRd-GREEN studie die onderzoekt of immuuntherapie bij en na adjuvante radiotherapie meerwaarde heeft bij de patiëntgroep met mismatch repair deficient (MMRd) endometriumcarcinoom.

  Voor dit project zijn wij op zoek naar een enthousiaste arts-onderzoeker met interesse in translationeel onderzoek in de oncologie.

  Je hebt een belangrijke rol in de coördinatie, uitvoering en analyse van een de MMRd-GREEN studie. Daarnaast verricht je translationeel onderzoek naar immunologische mechanismen in MMRd endometriumcarcinoom in samenwerking met de afdeling pathologie, en je draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van precisietherapie waaronder immuuntherapie (in combinatie met radiotherapie) voor vrouwen met gynaecologische tumoren

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze basisarts met een MSc-graad in de Geneeskunde; een combinatie met (bachelor) Biomedische Wetenschappen of een soortgelijke studie wordt gewaardeerd.

  Je hebt aantoonbare affiniteit met medisch-wetenschappelijk onderzoek, bij voorkeur binnen de oncologie. Naast uitstekende contactuele en organisatorische eigenschappen ben je proactief, flexibel, stressbestendig en in staat om zowel zelfstandig als in (internationaal) teamverband goed te functioneren.

  Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier