Tekenaar E - Eindhoven
Orion Engineering
Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Tekenaar E - Eindhoven - Noord-Brabant

Posted on juni 4, 2019juni 4, 2019 by joell mennes

Introductie

Als Tekenaar Elektrotechniek maak je tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseer je de informatie met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het project.

Je stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

Samen met de projectleider, engineer en werkvoorbereider zorg je ervoor dat het uitvoerende team tijdig met de juiste informatie het project kan realiseren.

Functie

Je werkt zelfstandig het ontwerp uit in werktekeningen, principeschema's, maatvoering, doorsneden en detailtekeningen. Je controleert de tekeningen en verwerkt de benodigde aanvullingen.

Je signaleert tijdig in het project de knelpunten. Ook zorg je voor revisietekeningen van het project. Je stemt de werkzaamheden af met het team.

Als Tekenaar heb je gevoel voor details, ben je kwaliteitsgericht, kun je planmatig werken, kun je conceptueel denken en heb je een analytisch vermogen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een relevant vakdiploma op Mbo-4 niveau en bent opgeleid in het Cad-tekenen. Je bezit enkele jaren ervaring in het maken van elektrotechnische tekeningen en hebt bij voorkeur ook enkele jaren werkervaring opgedaan in de praktijk als installateur waardoor je praktisch werkinzicht hebt opgedaan.

Aanbod

Orion Engineering is al 25 jaar werkzaam in een breed spectrum van technische vakdisciplines, waardoor wij een betrouwbare partner zijn van aansprekende organisaties.

Naast afwisselende projecten en de kans om te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied biedt Orion Engineering je ook nog individuele begeleiding.

Dit stelt je in staat om je optimaal te ontwikkelen en je kennis naar een volgend niveau te tillen. Je komt in dienst bij Orion Engineering en wordt gedetacheerd naar één van onze opdrachtgevers.

Uiteindelijk maak je kans om in dienst te komen van onze opdrachtgever.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze werkvoorbereider beton- & waterbouw vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Orion Engineering jou kan bieden?

Neem dan contact op met Joëll Mennes voor een persoonlijke kennismaking door te bellen naar 06-13348164 of 010 447 1320.

Direct je CV mailen naar Joë kan natuurlijk ook. Wij komen graag met je in gesprek!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier