Field Service Engineer West-Nederland
Hach
Gorinchem, Zuid Holland, NL
23 uur geleden
source : Monsterboard

Vanaf het moment dat je start zorgen we er allereerst voor dat je grondig getraind en ingewerkt wordt op onze meetapparatuur.

Al snel daarna ga je zelfstandig aan de slag. Uiteindelijk wordt je ingezet als specialist voor een aantal van onze productlijnen op het gebied van wateranalysesystemen.

Je bent verantwoordelijk voor service, onderhoud en reparaties aan onze apparatuur. En met service bedoelen we ook écht service : bij een aantal van onze klanten ben jij volledig verantwoordelijk voor het in bedrijf houden van alle aanwezige meetapparatuur.

Alle aspecten komen daarbij aan bod, van reinigen tot repareren. Je werkt zelfstandig in de buitendienst, waarbij je werkterrein hoofdzakelijk op afvalwaterzuiveringen, maar ook bij industriële klanten ligt.

Met enige regelmaat zul je ook over de grens in België te werk gesteld worden. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat jij zo efficiënt mogelijk je werk uit kunt voeren in de buitendienst : er is een service support team dat je planning verzorgt, materialen worden direct in je auto afgeleverd, de laatste technische middelen staan tot je beschikking.

Jouw profiel : Opleiding is op MBO niveau, op het gebied van technologie (of gelijkwaardig via werkervaring) Ervaring in een technische functie met commerciële inslag Enige jaren ervaring in een buitendienstfunctie Je werkt graag zelfstandig én in team Leergierig, sociaalvaardig, goed georganiseerd en commercieel ingesteld Je spreekt vlot Nederlands en kunt je goed redden in de Engels taal.

Woonachtig in de het gebied tussen Den Haag - Utrecht - Den Bosch - Breda. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Ons aanbod : Wij bieden een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende baan bij de marktleider op het gebied van wateranalysesystemen.

Bij deze functie horen vanzelfsprekend een prima vergoeding met aantrekkelijke bonusregeling en een auto van de zaak. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mooi aantal vakantiedagen en een prima pensioenregeling.

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast, informeel en gedreven team dat elkaar ondersteunt om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen.

We zorgen voor een excellent onboarding programma en bieden je daarna volop kansen om je verder te ontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier