Programmeur .NET
Place-ICT
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Als programmeur .NET wordt je opgenomen in het team. Jij houdt je primair bezig met de ontwikkeling alsmede het onderhouden van de verschillende (standaard) applicaties.

Je wordt betrokken bij maatwerk ontwikkel projecten voor de klanten. Eveneens ondersteun je bij werkzaamheden als beheren, testen, uitleveren, installeren (bij klanten), versiebeheer en documenteren van de software.

Standplaats is Amersfoort.

Voor de functie van Programmeur .NET is gewenst :

 • Een HBO / WO opleiding (bijv Bedrijfsinformatica (BI));
 • Minimaal 2 jaar fulltime ervaring met het ontwikkelen van professionele (web) applicaties met C#.NET;
 • Gedegen kennis van C#, ADO.NET, ASP.NET, HTML, XML, Microsoft SQL Server, Windows 2000 / 2003 (server) en Internet Information Server;
 • Kennis van Oracle is een pré;
 • Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met het ontwikkelen van administratieve applicaties (applicaties ter ondersteuning van het inkoopproces of financiële systemen);
 • Je bent accuraat, werkt resultaatgericht, hebt doorzettingsvermogen en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Verder is het voor de functie van belang dat je stressbestendig bent, initiatieven neemt en enige flexibiliteit kent.
 • Onze relatie heeft de beste en meest gebruikersvriendelijke Supplier Relationship Management oplossing. Deze oplossing stelt de klant in staat significante besparingen op inkoopkosten te realiseren- de kwaliteit van de inkoopdienstverlening te verbeteren en meer grip op het totale inkoopproces te verkrijgen.

  De software ondersteunt het complete inkoopproces- van orderaanvraag tot facturatie. De belangrijkste modules zijn E-Procurement- Contract Management en Staffing.

  Onze relatie biedt je een afwisselende en uitdagende fulltime functie op basis van een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling- en een prettige informele werksfeer in een zakelijke omgeving.

  Prima arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier