Service Manager Benelux bij Segway Ninebot inAmsterdam
Dennis: Automotive recruitment
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Segway-Ninebot is een wereldwijd opererend bedrijf dat luxeelektronische goederen produceert en verkoopt en zij hebben eenregionaal EMEA-kantoor in Amsterdam.

Hetbedrijf begon in 1999 met uitvinder Dean Kamen, die het productuitvond waar Segway bekend om staat, de personal transporter.

Najaren de producten te hebben verkocht aan touroperators,beveiliging, politie, magazijnen en andere B2B-oplossingen,fuseerde het bedrijf in 2015 met het Chinese bedrijf Ninebot.

 • Hetgecombineerde bedrijf richt zich nu op onderzoek en ontwikkeling,ontwerp, productie, distributie en verkoop van korte -productenvoor afstandsvervoer voor zowel bedrijven als consumenten;
 • hierbijkan je denken aan diverse soorten steps, scooters en andereelektrische vervoersmiddelen.

  Sinds defusie is het productassortiment snel uitgebreid met producten in decategorie micromobiliteit, evenals leuke en robotica-oplossingen.

  Het uiteindelijke doel is om de evolutie van de producten tepromoten om 's werelds toonaangevende leverancier van mobielerobotica-oplossingen te worden.

  Functieomschrijving

  AlsService Manager ben jij verantwoordelijk voor het leveren van eenuitstekende service-ervaring aan onze klanten en dealers, hetbeheren van de dagelijkse gang van zaken en het ontwikkelen vanpassende standaarden en processen om de algehele service-ervaringcontinu te verbeteren.

  In deze functie werk je samen met nagenoegalle afdelingen binnen Segway-Ninebot. Naast het leveren vantechnische ondersteuning, analyseer jij ook het onderhoud,reparaties, storingen en klachten mbt de diverse producten enontwikkel je verbeterplannen, onderhoudshandleidingen, technischetrainingen en geef je feedback aan het hoofdkantoor in BeijingChina.

  Voor de klanten van Segway-Ninebotben jij het aanspreekpunt digitaal, telefonisch en persoonlijk, alshet gaat om vragen, zorgen, klachten, ontwikkelingen enaanpassingen.

  Jij bent dan ook een belangrijke pion mbt deklanttevredenheid, productbeleving, productontwikkeling enservice.

  Aan de hand van alle informatie die jij krijgtvanuit de dealers, ontwikkel je samen met een collega de juisteonderdelen-voorraad strategie.

  Tenslottegeef jij technische trainingen om de kennis van onze dealers teverhogen.

  Functie-eisen

  Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je minimaal 3jaar ervaring in een technische klantenservice (gerelateerde) rol.

  Aangezien je het aanspreekpunt voor de Segway-Ninebotdealers ben, verwachten wij van je dat je een goede gastheer benten doelmatig, service- en oplossingsgericht werkt.

  Daarnaastbeheers je de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling alsschriftelijk) erg goed.

  Omdat jetechnische ondersteuning levert aan de dealers, technischetrainingen maakt / geeft en technisch adviserend bent richting hethoofdkantoor in China, dien je wel ervaring binnen de techniek tehebben (bij voorkeur op het gebied van scooters, motoren of auto's)en een goed technisch inzicht is dus echt een vereiste je moetkennis ontwikkelen van alle Segway-producten.

  Tenslotteben jij een teamspeler, maar je kan ook wel goed zelfstandigopereren en je hebt een pro actieve houding en neemt graag hetinitiatief.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jeontvangt een goed salaris en komt te werken in een mooie enuitdagend functie bij een uniek en vooruitstrevende marktleider ophet gebied van micromobiliteit.

  Je ontvangt 25 vakantiedagen, eenlaptop en telefoon van de zaak. Daarnaast zal je de fabriek en hethoofdkantoor in China bezoeken en hier veel contact mee hebben.

  Verder krijg jij alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien enontwikkelen en ga je samen met Segway-Ninebot de volgende stapmaken!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier