Verzorgende IG Gouda
Lelie zorggroep
Gouda, Netherlands
21 uur geleden

Hier ga je werken

Agathos, onderdeel van Lelie zorggroep, geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland.Wij bieden liefdevolle zorg waarin wij in verbinding dicht bij onze cliënten willen staan.

Wij willen met daadkracht uitstralen waar wij voor staan. Dat doen wij vanuit de reformatorische identiteit en vanuit ons hart.

Daarom bieden wij zorg die past bij onze cliënten én medewerkers.Vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega's, kom jij erbij?

Klik om een kijkje te nemen op onze teamsite.

Dit is wat je gaat doen

Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening! Ook ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor alle zorg rondom de cliënten.

Van adl tot alle verpleegtechnische handelingen die noodzakelijk zijn.Via digitale systemen zijn alle cliëntgegevens in te zien, rapporteer je, communiceer je en teken je medicatie af.

Er zijn korte lijnen onderling; naar de coördinator en naar de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Doordat je zelfstandig de routes rijdt heb je echt je eigen werkomgeving en verantwoordelijkheid.

Tijd voor de cliënt door het één op één contact wordt optimaal benut. Verder heb je overleg met de behandelend arts of andere betrokken disciplines.

Hier bespreek je wat je signaleert rondom de gezondheid van de cliënten.Je stimuleert de cliënten om wat zij zelf nog kunnen, dat ook zelf te doen.

Dit vergroot hun zelfredzaamheid.Uiteraard zorg je voor een goede overdracht naar de collega’s in jouw team.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent een gediplomeerd verzorgende IG.
 • Je kan goed zelfstandig én in teamverband werken.
 • Je bent in bezit van eigen vervoer (vereiste) en woonachtig in Gouda of omstreken.Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de reformatorische identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier