Tandartsassistent
Dental Clinics
Amersfoort Hogekwartier, NL
3 dagen geleden

Introductie

Voor onze nieuw te openen praktijk in Amersfoort zijn we op zoek naar een tandartsassistent voor 24 tot 40 uur per week! We zoeken iemand die de werkzaamheden van tandartsassistent wil afwisselen met het doen van receptie werkzaamheden.

Organisatie

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit.

Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond.

Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren.

Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en het maken van röntgenfoto’s in opdracht van de tandarts.

Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiënten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak.

Zo leggen we de lat samen steeds hoger.

Functie eisen

Je hebt een relevante opleiding, enige ervaring als tandartsassistent is een pré. Je kunt goed samenwerken en aan een paar woorden van de tandarts heb je genoeg om te begrijpen wat je moet doen.

Je werkt nauwkeurig en volgens de laatste richtlijnen en je hebt een flexibele werkhouding. Tijdens je werk kom je veel met patiënten in contact iets wat je leuk vindt en graag doet.

Daarnaast weet je goed hoe je een zenuwachtige patiënt moet geruststellen. Hierdoor help je een bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te maken.

We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt.

Aanbod

 • Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen en leuk en gezellig team;
 • Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier