Verzorgende C Buurtteam Guisveld
Evean
zaandijk
5 dagen geleden

Het thuiszorgteam van Buurtteam Guisveld is op zoek naar een nieuwe collega als Verzorgende C. Dus ben jij een Verzorgende en op zoek naar een (parttime) nieuwe uitdaging in de zorg?

Staat voor jou de cliënt ook centraal en vind jij het leuk om hen te verzorgen in hun eigen woonomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het Buurtteam Guisveld zijn wij op zoek naar een

Verzorgende C

15 - 20 uur per week (volgens rooster)

Zaandijk

Thuis bij Evean, hier kom jij te werken :

Evean ziet mogelijkheden voor iedereen. Met (wijk)verpleging, dagbesteding, verzorgd wonen, revalidatie, (zorg)ondersteuning en welzijn draagt Evean bij aan een zo goed mogelijk leven voor iedere cliënt.

Onze medewerkers zijn vakkundig, betrokken en positief; zij luisteren naar de wensen van de cliënt en komen met oplossingen. Jouw mening telt bij Evean!

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze cliënten de best mogelijke zorg ontvangen die zij verdienen. Je komt terecht in een team van enthousiaste zorgprofessnionals die de best mogelijke zorg aan onze cliënten geven.

Hier bieden we zorg aan mensen die nog lekker thuis kunnen wonen in hun vertrouwde omgeving mét hulp van Evean om het leven toch iets makkelijker te maken.

In de wijkteams zijn zelfstandigheid en zelfredzaamheid het uitgangspunt. De oprechte interesse voor de cliënt met ieder zijn / haar eigen leven achter de voordeur’ spreekt boekdelen als je de zorgprofessionals uit de wijk aan het woord laat.

Het mooie aan het werken in de thuiszorg is toch wel dat geen twee dagen hetzelfde zijn. Zo kan het zijn dat je bij het ene huis een vaste cliënt helpt met een langduriger ziektebeeld terwijl je bij een ander huis bij een cliënt aankomt die tijdelijke ondersteuning nodig heeft na bijvoorbeeld een operatie.

Als je van afwisseling houdt, zit je hier dus goed!

Daarnaast wordt vaak, onterecht, gedacht dat werken in de thuiszorg maar een eenzame bedoeling is. Je wordt immers niet omringd door collega’s tijdens je werk.

Maar niets is minder waar! Je werkt namelijk in een hecht team, waarbij je elkaar met raad en daad terzijde staan. Als je er niet uit komt, kan je dus altijd bij een collega terecht.

Hoe zorgt Evean voor jou?

Als jij kiest voor Evean dan zorgen wij er voor dat jij met de juiste hulp en begeleiding een goede start zult krijgen en succesvol zult zijn. Tevens krijg jij :

 • Een salaris conform cao VVT FWG 30, maximaal €2.631,63 per maand o.b.v. een 36- urige werkweek
 • Een contract voor 12 maanden, met kans op een vaste aanstelling, voor 15-20 uur per week
 • Reiskostenvergoeding
 • Verder hebben wij een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden , zoals een vaste 13e maand maar ook de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

  Jij voelt je thuis bij Evean omdat

 • Jij een professional bent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • jij het geweldig vindt om met een diverse groep mensen / cliënten om te gaan, jouw sociale en communicatieve vaardigheden helpen jou hierbij
 • Jij graag zelfstandig wilt werken maar de hulp, ondersteuning en zeker ook de gezelligheid van collega’s belangrijk vindt
 • Jouw creatieve oplossingen en initiatieven zeer gewaardeerd worden
 • Jij herkent jezelf in de kernwaarden van Evean ..Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar, Samen

  Wat breng jij mee om de juiste zorg te verlenen :

 • Diploma Verzorgende C of vergelijkbaar
 • Een flexibele instelling en beschikbaarheid om zorg te verlenen in alle voorkomende diensten
 • Een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) bij indiensttreding
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier