Shop Manager Ziggo / Den Bosch
Work and Joy Careers
Eindhoven, NB, NL
3 dagen geleden

Wil jij werken in een van de 29 bijzondere shop in shop winkels van Ziggo in de Mediamarkt? Bij jij je vast als een pitbull in het behalen van je doelen en weet jij je team te begeleiden en te coachen in het behalen van jullie gemeenschappelijke doel?

Dan kan het zomaar zijn dat wij JOU zoeken? Ben jij straks één van hen?

Wij zoeken een Shop Manager voor Eindhoven, Emmen en Den Bosch!

Het Ziggo team bestaat uit Instore Advisors verdeeld onder 29 Ziggo shops in Nederland. Zij worden aangestuurd door 25 Shop Managers.

Als Shop Manager ga je jouw team aansturen, motiveren en begeleiden in het behalen van de salestargets en de team doelstellingen.

Zelf sta je ook vaak op de winkelvloer en help je klanten bij het kiezen van hun nieuwe Ziggo abonnement. Daarnaast kijk je met je collega's mee en coacht ze 'on the job'.

Als Shop Manager ben je het directe aanspreekpunt van de CCO, (Key) Accountmanagers en afdelingsleiders in jouw MediaMarkt.

Je speelt een cruciale rol in het doorvoeren van een optimale samenwerking tussen alle partijen en de Instore Advisors van Ziggo.

Daarnaast zorg jij ervoor dat de kennis en leads van en naar de shops verhoogd wordt. Om jouw shop optimaal te runnen zijn er ook organisatorische en administratieve zaken waar je je mee bezig houdt zoals : het opstellen van KPI plannen, analyseren van jouw sales cijfers, het maken van forecasts of roosters en het opstellen van een schappenplan.

Je zult je als Shop Manager ook bezighouden met het inwerken en ontwikkelen van je eigen team. Daarbij kun je denken aan het opstellen van ontwikkelplannen, het voeren van (sollicitatie)gesprekken en het helpen om elke medewerker in zijn of haar kracht te zetten.

Een complimentje geven aan je collega's kan je als de beste, maar je kent ook de signalen van demotivatie en disfunctioneren van je team en weet hier op tijd op in te spelen.

Wat wij zoeken

Wij zoeken een gepassioneerde en energieke Shop Manager voor zijn / haar shop, daarbij ben je het visitekaartje voor Ziggo.

Als Shop Manager steek je energie in het bouwen van een hecht team, waarmee je streeft naar een optimale samenwerking tussen Ziggo en de MediaMarkt.

Je houdt van gezonde competitie en gaat een uitdaging niet uit de weg. Ook weet jij je team te motiveren om deze uitdagingen aan te gaan.

Je kunt goed schakelen als er onverwachte zaken zich voordoen, denkt pro actief mee en komt met een oplossing. Naast dat je je thuis voelt in de sales, stel je je open voor je team en ben je ontvankelijk voor feedback.

Iedereen wil zich blijven ontwikkelen, jij toch ook? Daarnaast kun je het overzicht houden in lastige situaties en weet je wanneer je je Field Coach moet inschakelen.

Verder zoeken wij iemand :

 • Met ervaring in (koude) sales en leidinggevende ervaring;
 • Met een beschikbaarheid van 36 of 40 uren per week, op avonden en in de weekenden;
 • Met een afgeronde mbo-4 opleiding;
 • Die woonachtig is in regio Eindhoven, Emmen of Den Bosch.
 • Wat wij jou bieden

  Naast de mooie kans om je te ontwikkelen in deze nieuwe Shop Manager rol, hebben we natuurlijk nog een aantal mooie dingen die we je kunnen bieden :

 • Een contract voor 36 of 40 uren , voor 7 maanden met de intentie om te verlengen ;
 • Een mooi salaris van 2200,- euro bruto op basis van 40 uren;
 • Een meerdaagse training om jou klaar te stomen als Shop Manager;
 • Een bonus van 200,- euro als Shop Manager om bovenop je salaris te behalen;
 • Daarnaast de reguliere bonus er nog eens bovenop die je kunt behalen door sales te scoren;
 • Werken bij een innoverende organisatie die onlangs voor de 7e keer is uitgeroepen tot Best Managed Company !
 • Voor meer informatie over de vacature, neem dan even contact op met Rinse Blijenberg-Nijhuis op telefoonnummer 06-42204865

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier