Longfunctieanalist
Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk
Harderwijk, Netherlands
1 dag geleden

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract voor 16-36 uur per week met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Lelystad.
 • Het salaris is ingedeeld volgens schaal 50 (FWG 3.0) en bedraagt minimaal € 2.759,00 en maximaal € 3.922,00 per maand op basis van 36 uur per week.
 • Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
 • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.
 • Wat vragen wij van jou?

  Een afgeronde opleiding tot longfunctieanalist (LOI) of als je in je 3de jaar van de opleiding zit, word je ook van harte uitgenodigd te solliciteren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier