Front end Developer
CODEGUILD
Utrecht, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij geïnteresseerd in open source tools als React, Vue en React Native ? Werk jij graag aan producten die het dagelijks leven van miljoenen mensen makkelijker maken?

Werk jij graag aan verschillende nieuwbouw projecten op één vaste locatie met je eigen collega’s? Bouw jij graag aan vernieuwende, tastbare consumentenproducten voor bekende bedrijven?

Neem jij graag verantwoordelijk? Heb jij graag veel vrijheid in je werk en kies jij graag zelf uit waar je aan werkt, wanneer en hoe lang?

Lees dan snel verder! Deze gedreven technologie organisatie deinst niet terug voor de uitdagende projecten van de grootste consumenten bedrijven in Nederland .

Haar toegevoegde waarde bestaat uit het versnellen van de online business hiervan. Zo heeft zij bijvoorbeeld onlangs een impactvol e-commerce platform voor miljoenen gebruikers gebouwd, en dus het leven van vele gebruikers een stukje makkelijker gemaakt.

Dit doet zij 100% inhouse , agile en testgedreven vanuit haar lichte en ruime kantoor aan het water. Bijzonder aan deze organisatie is dat zij sinds een aantal jaar succesvol geheel zelfsturend is.

Er is dus geen management ! In plaats daarvan wordt er met councils gewerkt voor het maken van belangrijke beslissingen.

Binnen de organisatie zijn er verschillende teams die elk geheel verantwoordelijk zijn voor hun eigen koers. Voor jou betekent dit veel vrijheid over de inhoud van je werk , je werktijden en over het opzetten van nieuwe initiatieven voor projecten.

Je beslist zelf waar je aan wil werken en met welke technologieën. Binnen de organisatie is er vanuit deze vrijheid een hechte cultuur ontstaan.

Alle belangrijke beslissingen worden in overleg met elkaar gemaakt. Ook wordt er elke dag samen geluncht en zijn er volop teamuitjes.

Jouw baan : Front end Developer Utrecht Als Front end Developer Utrecht kom je te werken in het zelfsturende team dat bekend staat om zijn expertise op gebied van enorme hoeveelheden data.

Vanwege het groeiende succes van de organisatie ligt er op volop fr ontend development werk op jou te wachten. Je zult werken aan verschillende projecten : soms werk je aan het ombouwen van de gehele frontend (bijvoorbeeld van Angular naar React) , dan weer aan het bouwen van nieuwe functionaliteiten (bijvoorbeeld een searchfunctie of de automatisch aanvullen functie) of het visualiseren van data .

Voor sommige projecten moet zelfs de gehele architectuur nog bepaald worden. En hier hebben ze jou voor nodig! Voor elk project geldt dat het uitgangspunt is om er zo veel mogelijk van te leren.

Je zult je dus dagelijks persoonlijk blijven ontwikkelen! En het leuke is dat je helemaal zelf de stack mag bepalen en dus kunt kiezen wat je wil leren.

Jouw nieuwe werkgever helpt veelal grote namen met uitdagingen op gebied van bijvoorbeeld schaalbaarheid, responsiveness, performance, snelheid, automatisering, het bouwen van microservices en API’s en zoektechnologie .

Het doel hier van is om het dagelijks leven van de consument makkelijke en overzichtelijker te maken. Als Front end Developer werk je dus altijd aan producten voor een groot aantal gebruikers , kun je je eigen features vormgeven en houd jij je ook bezig met gebruiksvriendelijkheid.

Je ziet dus gelijk (positief) resultaat van jouw inspanningen, en de grote invloed van jouw werk op het dagelijks leven van enorm veel mensen.

Wat wordt er van je verwacht? Minimaal 3 jaar ervaring met Front end development Ervaring met moderne Javascript frameworks zoals Angular, React en Vue Ervaring met React Native is een pré Ervaring met NodeJS is een pré Ervaring met Agile Proactieve houding Een passie voor techniek en front end development Wat wordt geboden?

Salaris tot €65.000 op basis van kennis en ervaring Bonusregeling Pensioenregeling Trainingsbudget 26 vakantiedagen Korting op een sportabonnement Dagelijks een verzorgde lunch Laptop naar keuze Reiskostenvergoeding Kantoor dichtbij het station Jaarlijkse teamuitjes De mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden Enorm veel vrijheid door een geheel nieuwe vorm van werken! Ben je geïnteresseerd om als Front end Developer Utrecht aan de slag te gaan bij deze organisatie?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier en mail je CV naar Melchior Schimmel via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier