Trainee Industry
Mourik
Botlek-Rotterdam
5 dagen geleden

Ben jij als startende HBO- of WO-er op zoek naar een traineeship waar je zelfstandig projecten op pakt en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen?

Wellicht is het traineeship bij Mourik Industry iets voor jou?

Het traineeship is een tweejarig traject waarin je Mourik zeer goed leert kennen en je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

In deze twee jaar maak je kennis met alle facetten van het bedrijf door in vier perioden van een half jaar verschillende functies uit te oefenen.

Tijdens deze periode maak je kennis met verschillende bedrijfsprocessen, van purchasing tot sales en van klantwensen tot het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten in de uitvoering.

Tijdens de duur van het traject wordt je begeleid door een coach. Jouw coach helpt je met het vinden van je weg binnen Mourik en het kiezen van de bedrijfsonderdelen waar je het komende half jaar gaat werken.

Op deze manier kun je je het beste oriënteren op je verdere loopbaan binnen Mourik.

Je werkt zelfstandig of in groepsverband aan je persoonlijke effectiviteit en diverse vaardigheden zoals projectmanagement, financial control, communicatie en leiderschap.

Naast de begeleiding door een coach volg je gedurende het traineetraject het Mourik Development Program, waarin je extra wordt ondersteund in je persoonlijke ontwikkeling.

Je profiel

Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde met maximaal twee jaar relevante werkervaring.

Je bent bereid om te reizen voor het werk. Daarnaast ben je een initiatiefrijk en een ondernemend talent met een goede dosis analytisch vermogen.

Je bent innovatief, klantgericht en een echte doorzetter met overtuigingskracht. Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal goed.

Beter af bij Mourik

Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste familiebedrijven, meer dan jaar oud.

Ruim 2. medewerkers maken samen ruim miljoen euro omzet. Bij Mourik denken we in mogelijkheden en is er ruimte om te groeien, zo hebben we diverse ontwikkelprogramma’s voor jou.

Bij Mourik Industry werk je bij een professionele, ambitieuze organisatie met zo’n duizend medewerkers in binnen- en buitenland.

We werken voor en samen met toonaangevende klanten, voornamelijk in de industrie. We doen ook graag een stapje meer en denken mee op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Wil je werken bij een organisatie die toekomstgericht is met een nuchtere, realistische mentaliteit?

Namens iedereen : welkom!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier