Stagiair/afstudeerder Software Development
VINCI Energies
Zaltbommel, Gelderland, Niederlande
17 uur geleden

CompanyInformation : Onze combinatie van mens, vakmanschap en technologie maakt dat klanten toegevoegde waarde ervaren bij onze dienstverlening.

Dit is onze bijdrage aan de digitale transitie. De mensen die bij ons werken willen de beste zijn in hun vak en staan open om te leren, te delen en op die manier bij te dragen aan onze ontwikkeling als organisatie.

We koesteren onze open cultuur en in het kader van you build it, you own it zoeken we collega’s die zich van nature eigenaar voelen van de product, opdracht, kwaliteit, taak, voortgang en performance.

Met ons team helpen wij klanten bij het ontsluiten van data zodat zij met hulp van intelligent apps betere bedrijfsbeslissingen kunnen nemen.

Hiervoor maken wij gebruik van verschillende technologieën, zoals JAVA .Net Mendix Microsoft Azure RedHat. Bovendien bieden we onze klanten een eigen Enterprise Java integratie platform aan (Neptune).

Kijk wat onze medewerkers er zelf van vinden : .

Meer weten over ons? wat wij doen.

FunctionDescription : We hebben de volgende stageplaats beschikbaar : Software Development (.NET / JAVA / Mendix).

We hebben een stageplaats beschikbaar, waarbij je stage gericht is op bijv. een uitdaging rondom onze tooling en processen, meehelpen aan het automatiseren van migratie van klanten naar een nieuwe versie van onze ESB (Neptune), het ontwikkelen van tools / plug-ins / test scenario’s, het automatiseren van regelmatig terugkomende processen voor onze software ontwikkelaars.

Noem maar op. Dit bespreken we uiteraard van tevoren met elkaar. Heb je zelf ideeën over wat je wilt doen in de stage of je afstudeeropdracht, dan kunnen we natuurlijk ook kijken of dit bij ons past.

We denken dat we jou hiermee een leuke en uitdagende stage aan kunnen bieden in een dynamische omgeving. Met een ervaren begeleider die jou gaat coachen.

JobRequirements : Om een stage succesvol te maken, heb jij natuurlijk de juiste begeleiding nodig van ons, en wat wij van jou nodig hebben is :

 • Je bent op zoek naar een leuke (afstudeer)stageplaats voor je studie HBO Informatica;
 • Je bent een meedenker met een positief-kritische instelling;
 • Je bent oplossingsgericht, accuraat en zelfstandig;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent collegiaal.
 • Compensation :

 • Een uitdagende (afstudeer)stageplaats met zowel vrijheid als een goede begeleiding;
 • Een werkplek in Zaltbommel;
 • Een groeiende, dynamische organisatie met een open cultuur;
 • Een passende stagevergoeding;
 • De beschikking over een laptop.
 • ContactInfo : Denk jij dat wij veel van elkaar kunnen leren? We nodigen je uit om te solliciteren. Wil je graag eerst meer informatie over deze uitdaging?

  Neem dan gerust contact op met Monique van Rosmalen (HR Business Partner) telefonisch via 06-29070502 of per mail monique.vanrosmalen axians.com

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier