Uitvoerder K&L
STAR
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

s Ochtends ben jij als eerste op de bouwplaats om te zorgen dat de dag goed van start gaat. Je zorgt dat alle vakmannen aan de gang kunnen.

Het organiseren op een efficiënte doch veilige en milieu verantwoordelijke wijze gaat bij jou hand in hand. Met het oog op de wensen van de opdrachtgever draag jij zorg dat alle werkzaamheden door de vakmannen gedaan worden zoals overeengekomen.

Financieel heb je alles op een rijtje en je stuurt hier ook op aan. De ploegen buiten weten jou te vinden als vraagbaak en andersom stuur jij hen aan waar nodig.

Je zorg dat alles gedaan wordt conform de planning en houdt de opdrachtgevers hiervan op de hoogte. Zo kan elk project naar grote tevredenheid voor alle belanghebbenden worden afgerond en kan jij met een gerust hart door naar jouw volgende project.

Wie zoeken we?

Naast dat je beschikt over een HBO diploma heb je om en na bij 2 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Het is belangrijk dat je de kneepjes van het vak begrijpt en de verdere ontwikkeling, daar helpen wij en onze opdrachtgever je uiteraard bij.

Je hebt kennis in de kabel en leidingensector en computers daar kun je goed mee over weg. Hard werken is jouw motto en bent praktisch ingesteld.

Je bent scherp op kwaliteit en veiligheid en voelt de verantwoordelijkheid om elk project tot een goed einde te brengen.

Een beetje stress doet jou niks en je kunt met jouw rust de ploegen goed met je mee krijgen. Uiteraard ben je de Nederlandse taal goed machtig.

Wat bieden we?

Natuurlijk kunnen we hier de standaard arbeidsvoorwaarden op een rijtje voor je zetten zoals reiskosten of een leaseauto, maar die zijn volgens ons vanzelfsprekend.

Wat we je wel extra kunnen vertellen is dat naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden het een project is voor in ieder geval nog 2 jaar.

Zekerheid dat vindt iedereen toch fijn!

LI-KK1

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier