Recruitment Consultant FMCG Detachering in Almere
SalesToppers
Almere, NL
5 dagen geleden

Wil je ook meer dan €10.000 per maand verdienen in de de arbeidsbemiddeling als Recruitment Consultant FMCG Detachering.

Wil jij werken als Recruitment Consultant FMCG Detachering bij een gerenommeerd detacheringsbureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat?

Ben jij die gedreven New Business Hunter met passie voor FMCG. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie :

Als Recruitment Consultant FMCG Detachering ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen je klantenbestand bij de top 500.

Je bent werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling en focust je op het detacheren van geschikte kandidaten. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects.

Naast de commerciële activiteiten ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van jouw kandidaten. Jouw succes en target behaal je door veel plaatsingen te realiseren en klanten te voorzien van passende oplossingen.

De ideale kandidaat :

Als Recruitment Consultant FMCG beschik je over een afgeronde HBO / WO- opleiding en je hebt ervaring in de sales, maar gedreven starters zijn ook welkom.

Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Na een intensieve training ga je aan de slag onder begeleiding van je Team Manager.

Om in dit team te passen moet je het een uitdaging vinden om te scoren en veel deals te sluiten. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Recruitment Consultant FMCG Detachering!

Een uitdagende sales functie als Recruitment Consultant FMCG Detachering bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht voor coaching en opleiding. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij The sky is the limit’ is.

Bij het behalen van je target staat daar zeer veel tegenover, zoals een reis naar keuze of een andere leuke incentives.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier