Basispsycholoog of GZ-psycholoog
Heliomare
Wijk aan Zee, NL
6 dagen geleden

Bij Heliomare Revalidatie, team Chronische Pijn, ontstaan per 1 september 2021 vacatures voor een

Functie inhoud

Het Chronische Pijn-team zoekt een enthousiaste (GZ-)psycholoog die het leuk vindt om samen met vijf collega’s GZ psycholoog, een PioG, een basispsycholoog en een stagiaire in ons multidisciplinaire en bevlogen team te werken.

Voor deze functie wordt kennis en ervaring gevraagd met patiënten met langdurige pijnklachten en chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Daarnaast ben je in staat om het multidisciplinaire team vanuit je eigen deskundigheidgebied adviezen te geven. J e werkt in dit team samen met revalidatieartsen, fysio- en ergotherapeuten, haptotherapeut, maatschappelijk werkers en bewegingsagogen.

Een belangrijk deel van het werk bestaat uit indicatiestelling (psychodiagnostiek) en behandelen, zowel individueel als in groepsverband of samen met de fysiotherapeut (exposure, FNS).

Je maakt gebruik van CGT, ACT en EMDR of bent bereid deze opleidingen te volgen. Ook kun je een actieve rol spelen binnen ons interne en externe scholingsklimaat, onder andere door het geven van werkbegeleiding en supervisie aan stagiaires en PioG’s en gastcolleges aan studenten.

Zie jij dit als een uitdaging, dan zoeken we jou!

Wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG-schaal 60 (minimaal € 3.322, , maximaal € 4.

798, bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Heliomare een goed leer- en ontwikkelklimaat.

Nieuwsgierig?

Wil je graag een beeld van onze afdeling en team of de mogelijkheden van deze functie, bijvoorbeeld wanneer je meer of minder uren beschikbaar bent, voordat je solliciteert?

Neem gerust contact op voor een rondleiding en / of een informeel gesprek.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier