Leerling – ervaren Montagemedewerkers - Hengelo (OV)
Werk en Vakmanschap
Hengelo (OV), NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor het bedrijf Wagenborg Nedlift zijn wij op zoek naar leerling en ervaren montage medewerkers voor interessante logistieke projecten in binnen- en buitenland.

Het gaat hier om een baan waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij Wagenborg Nedlift.

Werk en Vakmanschap is verantwoordelijk voor het wervingstraject van de montage medewerkers.

Je vaste standplaats is Hengelo Overijssel.

Als montagemedewerker ben je onderdeel van de afdeling projecten. Je moet niet denken aan het monteren van een klein apparaat of constructie, maar bij deze projecten moet je denken aan het verplaatsen van grote machines uit fabrieken of het plaatsen van grote bruggen.

Onlangs is een bijzondere glazen voetgangersbrug geplaatst bij het station in Hamburg, de oude houten brugdekken van de bruggen bij de zeesluizen in Farmsum vervangen door nieuwe stalen brugdekken of assisteren bij een renovatie in een fabriek op een chemiepark.

Je gaat in teamverband zeer grote en zware objecten demonteren, verplaatsen en monteren. Hiervoor maak je gebruik van hijssystemen zoals vijzels, sledesystemen, lieren, takels etc.

Ook wordt er veelvuldig met een hijskraan objecten verplaatst, soms op grote hoogte. Dat betekent dat jij onder de haak werkt, lasten aanslaat en communiceert met de machinist en andere omstanders.

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren krijg je een opleiding tot hijsbegeleider / rigger aangeboden.

Samen met jouw team zorg je voor een veilige en efficiënte uitvoering van een project. De projecten zijn vooral in Nederland, Duitsland, Noord- en west Europa.

Functie-eisen :

Wij vragen voor deze baan mensen met een MBO 2 of 3 werk en denkniveau. Een afgeronde opleiding in deze richting is niet noodzakelijk.

Wel moet je een opleiding op MBO 2 of 3 niveau kunnen behalen, want de cursussen die voor dit werk behaald moeten worden zijn wel van dit niveau.

 • interesse in hijskranen en hijssystemen
 • een rijbewijs B (of bijna in het bezit)
 • een VCA-certificaat is gewenst. Ben je nog niet in het bezit van het VCA certificaat dan moet je deze direct na in dienst treden behalen.
 • Je moet wel bereid zijn om in de kost te gaan, aangezien de projecten in binnen- en buitenland zijn. Hierbij moet je denken aan enkele dagen door de weeks achter elkaar en bij uitzondering een week lang of in het weekend.

  Naast de kerncompetenties Samenwerken, Oplossingsgericht, en Veilig werken zijn de competenties Vakmanschap, Zelfstandigheid, Flexibiliteit en klantgerichtheid belangrijk.

  Wij bieden je een uitdagende, afwisselende baan. Door opleiding en werkervaring kun je jezelf binnen het bedrijf ontwikkelen en doorgroeien.

  In het bedrijf is een prettige werksfeer met de kenmerken korte lijnen, collegialiteit en directe communicatie.

  Interesse in deze baan?

  Stuur je sollicitatie snel naar Werk en Vakmanschap. Wij doen de werving- en selectie

  Bedrijfsomschrijving :

  Werk en Vakmanschap biedt (aankomende) technici de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij toonaangevende opdrachtgevers.

 • Vaak met een vaste baan als resultaat. Wij bieden de juiste voorwaarden om jouw technisch talent te ontplooien waaronder : - Uitdagende (leer)banen bij technische bedrijven;
 • Prima arbeidsvoorwaarden;- Uitgebreide scholingsmogelijkheden;- Intensieve coaching en begeleiding;- Aandacht voor veiligheid.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier