Begeleider gehandicaptenzorg | parttime
Startpeople
Nijmegen, NL
1 dag geleden

Over de functie

Ben jij als begeleider opzoek naar een flexibele baan waarbij je zelf jouw rooster kan bepalen of wil je naast jouw huidige baan extra uren werken? Dan zoeken wij jou!

In Nijmegen zijn wij voor Pluryn opzoek naar een begeleider voor minimaal 12 uur per week. Je komt te werken op de locatie De Winckelsteegh.

De Winckelsteegh bestaat uit een prachtig groot terrein waar zo’n 170 bewoners met een ernstig verstandelijke handicap leven.

Dit zijn zowel kinderen, jongeren volwassenen en ouderen. Het terrein is voorzien van een manage, zwembad en gymzaal. Doordat alle voorziening op één terrein bevinden kunnen de cliënten zich vrij bewegen op het terrein.

De woningen op het terrein zijn modern en aangepast aan de doelgroep die er woont. Op een groep wonen vijf tot twaalf cliënten.

Elke cliënt heeft een eigen kamer.

Je werkt samen in teamverband en je staat er nooit alleen voor. Jij helpt de cliënt stapjes naar voren te maken, dit kan zijn met de verzorging van de cliënten of je biedt intensieve begeleiding bij zijn of haar gedragsproblemen.

Functie eisen

Je hebt ervaring met cliënten met een laag ontwikkelingsniveau en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Om de cliënten goed te kunnen begeleiden ben je stressbestendig en kan je goed reflecteren.

Je staat stevig in je schoenen en je bent fysiek weerbaar. Daarnaast ben je in bezit van een afgeronde agogische mbo-opleiding niveau 3 of hoger.

Over het bedrijf

Winckelsteegh is gelegen in de groene omgeving van Nijmegen en is onderdeel van Pluryn. Pluryn helpt mensen met allerlei complexe zorgvragen, bijvoorbeeld gehandicaptenzorg of gedragsproblemen.

Iedereen krijgt bij Pluryn passende hulp dat kan zijn in de vorm van wonen, leren of vrijetijd. Dit doen zijn vanuit 140 locaties in provincie Gelderland, Limburg en Brabant.

Wat we bieden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Je wordt ingeschaald in functiegroep 35 of 40 (dit is afhankelijk van de zwaarte van de groep) met een salaris tussen € 1800,-
 • en € 2807,- bruto bij fulltime dienstverband (36 uur);
 • Je ontvangt onregelmatigheidtoeslag wanneer je in toeslag uren werkt dit is conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Kans op verlenging of vast contract;
 • Reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer;
 • Wij bieden functie gerelateerde (bij)scholingen zoals weerbaarheid, medicatie, wondzorg, voorbehouden handelingen, til-
 • en transfertechnieken, BHV en reanimatie;
 • Toegang tot onze digitale leeromgeving, daar heb je de keuze uit ruim 100 verschillende trainingen, waaronder : office, persoonlijke effectiviteit, social media, positieve psychologie en communicatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier