Accountmanager Big Data in Almere
SalesToppers
Almere, NL
5 dagen geleden

Wil je ook werken als Accountmanager New Business bij de marktleider op het gebied van datamanagement. Ben je energiek en wil je deel uit maken van een Internationale organisatie met veel groeipotentie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Als Accountmanager New Business werk je bij de marktleider op het gebied van data management. Vanuit het hoofdkantoor werken wij eraan om onze datamanagement oplossingen breder in de markt te zetten.

Dit doen wij op dit moment met groot succes. Daarom zijn we op zoek naar een Accountmanager New Business die samen met ons de markt verder wil veroveren.

Als sales begeleid je het volledige salestraject en zorg je onder andere voor : Aanbieden van onze service bij huidige en potentiële klanten.

Aangaan en onderhouden van je relatie met klanten; Opstellen en realiseren van het jaarlijkse verkoop- en actieplan; Presentaties en demonstraties geven.

De Ideale kandidaat :

Als Accountmanager New Business beschik je over een afgeronde HBO / WO-opleiding. Heb je ervaring met het verkopen aan multinationals.

 • Kennis van Datamanagement Solutions en Data Analytics. Verder beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je hebt doorzettingsvermogen, bent ondernemend, flexibel en doortastend.

  Wat bieden wij je!

  Een uitdagende sales functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uitdagende provisie en bonusregeling, The sky is the limit.

  Naast lease auto naar eigen keuze, laptop en smartphone, zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

  Wij bieden een sales functie waarbij je naast het opbouwen en het beheren van interessante accounts, een eigen creatieve bijdrage kan leveren bij het vinden van klanten in nieuwe markten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier